Alla inlägg under mars 2011

Av Hanna - 6 mars 2011 11:08


Hela veckan har flxat förbi. Det har hunnits med en del promenader, en klippning, inhopp i vardagen igen för hela familjen och en massa annat. Lilla E var ju sjuk och hemma till och med i onsdags, men tors & fre var det fsk och vardag igen. Det var lite knöligt och han ville inte bli lämnad men det gick bra iaf till slut.


Nu sitter vi här och kollar på Vasaloppet. På nåt vis har hela förmiddan bara gått och snart är det lunchdags. Funderar på att ge mig ut på promenad efter maten, låta den lille vila under tiden i vagnen. Sen tror jag att en garderobsstädning står på schemat.....kastade bara in kläderna när vi flyttade in och så har det rullat på, gräva för att få fram nåt och trots att jag inte har mkt kläder nu som jag gillar så är det fullt och därinne och man hitter ingenting. Inte roligt !


Veckan som kommer ser ut att bli rätt vanlig, förutom en liten tripp till S-holm i morgon då. Ska ner och kolla på hur de har löst frågan med digital långtidsarkivering på Stadsarkivet. Den frågan är aktuell för oss och innan man köper in system & annat är det ju alltid bra att kolla hur andra gjort och vilka fördelar/nackdelar som finns med olika varianter. Blir en märklig dag, tåg ner tidigt som tusan, sen studiebesök ett par timmar, lunch på stadshuset, sen fortsättning på studiebesöket och sen tåget hem igen. Åker hemifrån vid 05.00 och kommer hem igen vid 22.00 Vi åker miljövänligt & billigt, men inte snabbt !! Jaja, har företaget en resepolicy så ska den följas.... Ska ta med mig en bok & fika till nerresan iaf. Kanske slumrar man en stund oxå....


På tisdag kanske jag ska spela innebandy. Jobbet har ju en tid i JK-hallen varje vecka. Hittills har jag inte kommit mig för att vara med men nu har jag och en tjej på jobbet bestämt oss för att prova på och vi ska åka dit tillsammans. Det är ju bra tränining och det ska bli kul att göra nåt lite mer intensivt. Ska även försöka få till några gym-pass framöver. Måste ta tag i träningen igen ! Har mycket att orka med framöver, så jag vill verkligen inte tappa det jag påbörjat nu !


Nu lunch-fix. Ha en bra dag vänner ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards