Alla inlägg under april 2011

Av Hanna - 9 april 2011 19:14


...skulle jag tro att det blir. Fick lite smått och gott gjort idag, planterade om lite blommor och upptäckte till min förtjusning att ett par blommor som jag "beskar" lite för nån månad sen mådde bra av det ! Hade jag aldrig trott ! De hade typ frusit ihjäl i flytten så jag tog bort allt sönderfruset och kapade ner dem betydligt. Ställde dem soligt till och tänkte avvakta och se om de kom igen eller om det var kört.....Tänkte kasta dem idag, men såg (när jag kollade nära) att de börjat växa och att de nog kommer ta sig !! Green fingers ?? Så får de vara kvar ett tag till i väntan på resultatet... KUL !


Lilla E har varit ute precis hela dage, och är nu trött och snorig. Han kollar på Shrek 2 och myser på sin sittpuff....kommer nog att knoppa in snart. Kanske passar vi på att kolla en film, eller så gör vi ett ryck och tar upp lite mer grejor på vinden när han somnat. Vi får se. Jag har köpt lördagsgodis iaf, ska bli gott !


Nöjd med dagen, även om jag helst hade velat få ännu mera gjort ! Men men...det är ju en dag i morgon oxå.


Go'kväll !! // H

Av Hanna - 9 april 2011 11:20


Här kommer 2 bilder från skoterturen. Bara för att visa lite på hur fint det var och vilket väder vi hade. När vi åkte över de finaste fjällen och vidderna hann jag inte ta några kort för för var körningen så härlig så vi stannade inte så mkt. Men uppe vid Dörrsjön fick en kompis ta ett par kort på mig & utsikten iaf.


RIKTIGT MAMMALYX !


   

Riktigt grymma dagar !

Tack snälla för lån av skotern !

Av Hanna - 9 april 2011 11:01


Vi har en pall. Från IKEA. Säkert står det en i varannat svenskt hem eller nåt. Jättebra är den och funkar till allt möjligt. Att klättra på när man inte når, som extrastol när man får gäster och givetvis som SKOTER till  vår lille skotertokige son. Bland annat.....


Nu vill vi måla den, har haft den obehandlad och nu börjar den va rätt ful faktiskt. Så den ska få sig ett lyft, en ny färg ! Men vilken !? Vit eller svart har vi givetvis övervägt, men det skulle vara kul med nån annan färg oxå. Vi har ju så mkt svart och vitt redan, och det tycker vi ju om.....men nu är det vår och jag försöker dessutom börja våga mig på lite mer färg i inredningen.... Så kom igen och lämna förslag är ni snälla !?



Det är lördag idag, jag är hemma själv. Grabbarna är på SM i Skotercross men jag kände att en hemmadag passade mig bättre. Håller på och städar lite köksskåp. Sen vi bytte bänkskivan för några veckor sedan har det rasat ner en massa skräp i skåp & lådor....plus att vi har en massa gamla plastburkar och annat som jag passar på att rensa bort. Blir nästan lite tomt i skåpen, men det är en skön känsla ! Jag var ju på Tupperwarevisning för inte så länge sen....så det är nog inte tomt så länge till.....   


Jag har fortfarande grymt ont i knät, så att stå på huk och städa underskåp är kanske en MEGADUM idé.....men men....snart klart. Tänkte kanske ge mig ut på en promenad sen, om jag inte tar mig an badrummet....där inne har det oxå gått och dött en flock med dammråttor....??


Hoppas att ni alla har en bra helg, förhoppningsvis innebär det inte städning utan nåt annat som är roligare !? Huvudsaken är iaf att man känner sig ledig och mår gott. Jag går runt i mina fula jeansleggings och ett gammalt linne, föga snygg men ack så bekväm !! Hi hi....


Glöm inte att tipsa om färg på pallen ! // H

Av Hanna - 8 april 2011 12:29


....one DOWN !? Så glad och nöjd igår. Så ledsen och OND idag.... Mitt knä har för *1#8*@!5e gången ballat ur och hållit mig vaken om natten ! Det värker, är stelt & svullet. Nåt är fel och nu är det cyklandet som ställt till det befarar jag. Måste kolla upp det och se om det är nåt fel som är trasigt !! Grrr....hoppas att det släpper snart igen...


Annars är det underbart nog helg igen inom kort. Längtar hem. Har så mkt (som vanligt) som jag vill göra. Man vill ju hinna allt ! Träffa vänner, kolla på skotertävling, städa, vila, mysa, få lite egentid, sova, kolla på TV osv osv...


Blev lite förbannad idag. Käraste M var iväg och skulle köpa takstolar till garaget. 6 meter skulle de va enligt säljaren. Pefekt då vårt garage ska bli 4,80 brett !! Men när han kommer dit så är de 7,20 !! Så han fick åka hem igen....och vi måste klura ut en ny lösning till detta lilla problem. Grrr.....(igen).  Hade ju tänkt snickra dem själva, men då vi fann dessa blev vi lite lata och bestämde oss för att köpa istället och spara lite tid. Vi får väl se hur det blir med det nu då....


Ha en bra fredag ! // H

Av Hanna - 7 april 2011 13:17


Var nyss i väg på avstämning, halva tiden har gått på mitt friskvårdskontrakt som jag skrev i januari. Jag har varit nere och känt att jag verkligen sackat efter med den "riktiga" träningen efter att vi var sjuka och allt det där andra jag tjorvade med ett tag. MEN ! Jag hade förbättrat min kondition avsevärt, gått ner lite i vikt och uppnått i stort sett alla mina mål som jag satt upp ! Jag är så nöjd och fick till och med guldstjärna av min kontakt på företagshälsan ! Så himla skönt, nu ska jag bara hålla i och kanske öka lite framåt våren med lite cykling och annat.


Känns som jag svävar fram ! Så stolt och nöjd med mig själv. Ska njuta av detta hela dan, för inte är det ofta man är så här nöjd med sig själv !!


Ha en underbar dag vänner ! Det har jag !   

Av Hanna - 1 april 2011 08:13


Fredag, ledig hemmamorgon. Morronbompa för lilleman medan jag dricker kaffe och så vidare....som vanligt när vi är lediga med andra ord. Jag tror verkligen att Lilla E oxå njuter av att inte behöva åka nånstans. Han vaknar ju vid 06.00 iaf men att få sitta ner och äta frukost tillsammans i lugn och ro och sen ta en stund i soffan under filten är ju inte direkt samma sak som att dra iväg på fsk & jobb före kl 07.00 Vi njuter !


Igår köpte jag ett doftljus, Yankee Candle's Clean Cotton och det luktar så gott och fräscht ! Vill elda det hela tiden men då kommer vi nog tröttna på doften...plus att det inte är direkt billiga ljus....så jag eldar lite nu och då och gottar mig åt väldoften. Rekommenderas !


Lyx i en glasburk !

 

Nu ska jag läsa lite bloggar, dricka upp mitt kaffe och sen klä på mig. Har lite mer städning att fixa med, en diskmaskin att tömma, ett lass tvätt att vika osv.... Kanske inte det ultimata på en ledig dag, men bra mkt bättre att göra det i lugn & ro nu på förmiddan än att stå ikväll me't !


Ha en bra dag. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards