Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Hanna - 4 januari 2011 08:07


Ja det är det ! Vi hade ett jätteroligt kalas på nyårsafton med goda vänner, god mat och lite tok. Faktiskt hade jag träningsvärk i magen dagen efter, mest beroende på ett skrattanfall på toaletten under kvällen.  Lilla E var ju hemma och med en stund, han kollade på Nicke Nyfiken och mös under en filt efter middagen. Han sov över tolvslaget, men innan han la sig fick han följa med sin pappa och grabbarna ut och elda lite tomtebloss. Det gillade han BIG TIME ! "Kom nu grabbar" ropade han när de skulle gå ut. Ett mkt lyckat kalas som var precis lagom, tack vare go'a vänner som tycker att det är ok med kalas som är barnvänligt. Tack alla som kom !!


Natten mellan 1a & 2a jan kräktes vår lilleman litegrann och fick sedan en febertopp, hur pigg som helst dagen efter och ingen av oss andra känner av någonting. Verkar inte ha varit något denna gång heller.(precis samma sak hände för några veckor sedan) Kräks och sedan febertopp. Lite jobbigt och otrevligt men om man jämför med magsjuka, så är det ok. Huvudsaken är ju att det går över fort !


Igår var vi och sålde radhuset på riktigt, dvs fick betalt och lämnade över nycklarna. Härlig känsla ! Fick dessutom erbjudande om kostnadsfri värdering av nya huset, så den ska bokas in så fort som möjligt nu. Förhoppningsvis är det fritt fram efter slutbesiktningen    I slutet på januari kliver vi av vår byggkredit och lägger de slutliga lånen. Hoppet om att komma undan topplån leve ! De sista fakturorna kommer väl trilla in nu under kommande vecka och så ska vi lägga in pengarna från radhuset till kontantinsatsen, så inom kort vet vi vad slutnotan hamnar på och exakt hur stor del i % vi lagt in själva. Spännande !


Ang. färg på huset så såg vi igår ett rött/vitt Lyckan när vi var ute och åkte förbi Sandnäset. Jag tyckte att det var rätt ok, men käraste M gillade inte alls. Så rött/vitt blir det nog inte. En kombination till totalt eliminerad, bara 1000 kvar !?! Har ju haft så svårt att bestämma vilken färg vi ska måla i till våren, har bara kommit fram till att grått går bort eftersom grannarna på båda sidor om oss är grå, men nu är alltså även rött ute ur bilden.  Förslag någon !? Det är svårt när man vill hitta en "egen" färg och samtidigt känner att de flesta fina kombinationer redan är upptagna.... Jag är iaf nästan helt säker på att detaljerna, såsom stolpe vid entrén, knutbrädor, spröjs och andra småsnickerier ska vara vita. Det ser så fräscht ut. Har en favoritfärg som är mörkt brun (nästan svart) som är jättefin. Är skitsnygg i hop med vita detaljer, men vet inte om den passar vår lilla stuga ? Vi klurar vidare, inte riktigt dags att avropa färgen och börja måla ännu.....


Dagen bjuder nog på lite hemmastök. Igen. Vi är förkylda och lite orkeslösa, och hemmet är inte direkt färdigstökat, så..... Till lunch blir det nog en promenad till Jysk för att köpa en väckarklocka. Käraste M har försovit sig ett par mornar nu, hans nya mobil är för lätt för att stänga av...... Jag sover dåligt under början av natten och är således nästan medvetslös och till ingen hjälp alls när det gäller att höra alarmet. Lilla E har förvandlats till en sömntuta och sover numera till ca 7.30 så han funkar inte som alarm längre heller.... Vi behöver en väckarklocka av mer klassisk modell ! På måndag börjar allvaret för hela familjen och då funkar det INTE att sova så här länge....*suck*



Ha en bra dag vänner ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards