Alla inlägg under augusti 2009

Av Hanna - 17 augusti 2009 12:54


...är ju ett måste när man håller på och stökar. Sitter med dagens andra kopp nu. Det blev pulver-latte eftersom bryggaren är i radhuset. Insåg rätt snabbt att det var en nödvändighet att ta upp den dit så vi kan ta oss en kopp när vi håller på och grejar. Dessutom är det ju kul att kunna bjuda på en kopp när man får besök !


Aaah, nu har jag laddat om för att köra vidare. Hej !! // H


Av Hanna - 17 augusti 2009 11:11


Vardagen är tillbaka. Min käre sambo (som för övrigt är jordens bästa) har börjat jobba igen efter 6 veckors ledighet. Han har jobbat på som tusan i helgen för att hinna få golvet klart....och det blev det ! Golvet är alltså slipat och lackat. Ska i väg idag och kolla på / beställa tapeter. Vi är nästan helt 100 säkra på vilka vi vill ha....men ska ändå kika lite till... Det kan ju finnas några finare...


Har inget internet ännu på nya stället så jag får passa på att surfa när jag är i gamla lgh. Jag kommer vara här en del nu på dagarna medan M jobbar för att packa och städa. Lite stökigt blir det när man åker emellan mkt och tar med sig lite grejor varje gång....så nu i veckan eller till helgen ska vi köra det riktiga flyttlasset. Men just nu är det bra att det ekar lite tomt i radhuset eftersom vi har lite fix igång. Längtar tills allt är på plats så man kan börja med det roliga...


Har länge sagt nu att vi ska träffa M & E igen, har ju inte setts sedan början på sommaren... Hoppas att det kan klämmas in snart, vore kul ! Pojkarna växer ju och utvecklas så mkt....Nu börjar de nog kunna leka lite och ha ännu mera glädje av en jämnårig...


Det börjar bli dags att göra ett ryck. Kanske hinner jag packa allt i köket & badrummet idag. Det vore sjysst. Ha en bra dag folkens ! // H



Av Hanna - 14 augusti 2009 21:48


Affären är klar och vi har fått tillträde till vårt nya hem. *taaadaaaa*


Det känns bra och vi vill bara flytta IN IN IN , NU NU NU ! Men först ska vi ju göra klart vardagsrummet. Har börjat att slipa golvet nu i kväll, men eftersom det låter en hel del när man kör slipen kunde vi inte göra klart. Men i morgon förmiddag ska vi fortsätta, sedan blir det lackning och sen tapetsering. Kommer under tiden flytta in lite grejor i de andra rummen, kan inte hålla oss ifrån det.


Nu ska jag packa lite mer grejor som vi ska ta med oss i morrn när vi åker till radhuset för att fortsätta jobba med golvet.


Ha det jättebra allesammans ! // H



Av Hanna - 11 augusti 2009 19:44


  • Möte på banken fredag förmiddag bokat - check !
  • Möte för besiktning, betalning, överlämning av nycklar bokat - check !
  • Golvslipmaskin bokad för hämtning fredag eftermiddag - check !


Ja nu är det verkligen nära !!! Känns jättebra. Undrar om vi ska åka och kolla på tapeter till vardagsrummet nån dag i veckan också....Åh va roligt !


Nu ska jag packa några flyttkartonger. Vi hörs ! // H



Av Hanna - 10 augusti 2009 21:20


Känns riktigt sweet att vara hemma igen efter en vecka på vift. Och det som känns mest bäst av allt är att HEMMA inom kort kommer att vara på annan adress, nämligen RAPSVÄGEN !! Mindre än en vecka kvar tills nycklarna är i våra händer och flytten är i full gång. Härligt !



Kalaset blev en succé och allt gick bra. Maten var kanon och vi hade jättekul. Men man blir trött av att både sköta mat/disk/servering samtidigt som man tar sig en öl eller två....och att städa dagen efter var ingen hit det heller. Men vad gör man inte för sin käre far !?



Nu ska jag göra nån nytta. Hej så länge ! // H


Av Hanna - 8 augusti 2009 00:10


...är det mesta i ordning inför lördagens brakfest. I allafall allt som kan göras dagen innan. Ska till festlokalen och stöka i morgon förmiddag oxå, det är mkt att göra ! Men det kommer nog bli en bra fest med bra mat så det är det värt. Har bara handlat om kalaset hela dagen idag. Kul för oss men trist för blogginnehållet. Därför...over and out. Hej på er ! // H

Av Hanna - 6 augusti 2009 16:25


Min gud va varmt det är. 26 grader var det för ett tag sen. Klibbigt och läskigt, men samtidigt härligt att kunna gå i shorts och linne och inte behöva ha med en massa extrakläder när man går ut för att det regnar eller är kallt. Ska precis till att ge den lille mannen middag, vi andra ska äta lite senare. Vi har det bra och stökar på för fullt inför lördagen. Hej ! // H

Av Hanna - 5 augusti 2009 23:43


GRATTIS GRATTIS TILL MIN PAPPA SOM FYLLER 50 ÅR IDAG !


Världens bästa !

Ha ha....hittade ingen annan bild på honom nu när jag inte sitter vid min egen dator.... =)


Just nu är vi hemma hos pappa som sagt och ska vara här veckan ut. Idag har vi uppvaktat honom med paket och gott fika. Av oss fick han presentkort på BYGGMAX, ett inramat foto av honom & Lilla E från midsommar samt ett par strumpor med Homer Simpson på. Alla presenterna var mkt uppskattade. I morgon börja kalasförberedelserna på allvar och på lördag smäller det. Tjoho va kul det ska bli !


Såg på Facebook idag att min vikarie skrivit att hon åker till Thailand om 10 veckor....innebär det att jag börjar jobba om typ 8 veckor då eller !??! Hilfe... Det närmar sig med stormsteg....vart tar tiden vägen ??


Nu ska jag se om jag kan hitta mig nåt att dricka, det är så varmt ! Men jag hann iaf göra mitt Grattis-inlägg innan födelsedagen tog slut.


Ha det så himla bra folkens. Hej Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards