Alla inlägg under oktober 2010

Av Hanna - 17 oktober 2010 10:25


...vädret och jag. Gråa och trista. Jag pysslar på inne, med sånt som alltid behövs göras. Den lille mannen leker med sitt Duplo, just nu är utmaningen att bygga ett garage. Det går sådär....men han kämpar på och bygger allt han kan. Den store mannen är i älgskogen... Så det mesta är precis som vanligt.   Jag hoppas att han kommer hem i bra tid idag så vi kan hitta på nåt tillsammans som avslutning på helgen.


Jag drack några glas av ett ekologiskt vin till maten och under kvällen igår, jättegott ! Men idag är huvudvärken här. Brukar inte få huvudvärk av rött vin i vanliga fall, inte ens om jag dricker betydligt mer än vad jag gjorde igår...men tydligen så kan ju olika sorters vin/druvor göra skillnad. Får prova det igen vid tillfälle för att se om det är vinet eller nåt annat som gör det, vore tråkigt om det är vinet eftersom det var så gott.



I övrigt så är tankarna mest i nya huset och på alla detaljer som man vill fixa.  Cult Design har mkt snyggt så en del grejor därifrån kommer nog hamna på "att-köpa-listan"


Kanske nåt snyggt till köksbänken...

 

Nu ska vi fixa oss lite lunch. So long ! // H


Av Hanna - 16 oktober 2010 12:47


...när jag är ensam hemma & lilleman sover....så passar jag på att slänga in ett inlägg här. Det har inte blivit så många på sistone, och de som blivit har inte varit så roliga heller. Det går tungt just nu, försäljningen verkar inte bli så lyckad och vi för diskussioner med mäklaren om arvode osv, vi är inte nöjda ! Att de inte kan trolla fram en köpare är inte problemet, utan mer hur de bemött oss och våra spekulanter. Vi har ju hela tiden fått ligga på och pressa fram besked, ingen service för fem öre. Nu när vi äntligen fått en liten budgivning så lyckas de nästan drulla bort den oxå genom att inte lämna besked till den som ligger i topp så de börjar leta annat boende i stället. Gaaah ! Så får det bara inte gå till i detta läge. Det är jobbigt när det inte går bra, och ännu jobbigare blir det när det finns människor som nästan verkar roade av det. Orkar och vill inte gagga mer om det, men så är det just nu.   


Bygget går iaf framåt nu igen, elektrikern jobbar på och vi har dosor och rör lite överallt. Har även fått offerten på extratjänsterna nu, och den var lite högre än vi gissat på. Ska sätta oss och se över den lite noggrannare ikväll.  Skulle gärna tacka ja till ja till alltihop, för det är riktigt sjyssta grejor vi tänkt oss, men nån gång måste man ju bromsa lite oxå.   Ska försöka ta mig dit och fota lite mer nu när det händer grejor igen....nu är det bara 2 månader och 4 dagar tills vi får börja flytta in ! Jag längtar längtar längtar.....


Ha en bra lördag vänner !! // H

Av Hanna - 14 oktober 2010 09:24


Det är mkt nu ! Känns som om jag upprepar mig lite...men det är ju så det är...Men trots att man känner sig som en urvriden disktrasa och nästan kräks på alla måsten och grejor man är uppbokad på....så inser man att det finns en del roligt och bra i almanackan att se fram emot oxå !


  • Avdelningsresa med hotellnatt på Kall Auto Lodge. Verksamhetsplanering. (14-15/10)
  • Svägerskan lilla M fyller år (22/10)
  • Me & I-party hos K (26/10)
  • Storasyster L fyller år (28/10)
  • Goskrutt-party hos M (4/11)
  • Besök hos företagshälsovården "Hur mår du"-proj. (15/11)
  • Svärfar L fyller år (22/11)
  • Julfest på Cupprum (26/11)
  • Långledigt i jul (17/12-9/1 som det ser ut nu)

 

Verksamhetsplaneringen i Kall som vi åker på om en timme och besöket på företagshälsovården kanske inte slår en som "åh-va-roligt" men det är bra grejor.  Speciellt "Hur mår du"-besöket. Jag mår inte helt toppen, så det ska bli skönt att få komma iväg till en människa som kan hjälpa en lägga upp en plan på hur man ska komma tillrätta med det. Sen kommer den feta julledigheten att göra underverk oxå, den längtar jag till !!!


Nu ska jag dra iväg med avdelningen och verksamhetsplanera och sen må lite gott på hotellet i kväll. Somna tidigt, och sova ostört till 07,00 !! *mammalyx*


Ha det gott vänner !! // H


Av Hanna - 11 oktober 2010 12:05


Min son har slutat med nappen, och han har ju varit en riktig nappkille innan, så det är för oss och honom en STOR grej ! En hel vecka har han klarat sig helt utan och det går jättebra, inget gnäll alls i stort sett ! Lite svårare att varva ner på kvällen, men redan andra kvällen/natten gick det bättre och nu är det nemas problemas. Skönt att det gått så bra !     // H

Av Hanna - 7 oktober 2010 12:49


Nu är det sådär tajt om tid igen. Allt bara händer och det är fullt upp hela tiden. Helgen var ett enda långt kalas och vi vill TACKA alla som kommit ihåg vår älskling och uppvaktat honom. Så mkt fina grejor har han fått !


Nu under veckan har vi haft inneboende från Jorm. Min kusin M går utbildning i stan under två veckor och har lånat vårt gästrum under tiden. Mkt trevligt !


Vi har en ny visning i eftermiddag, försöker få lite fart på budgivningen. Vill avsluta det här nu.


Nya huset är varmt och härligt. Lösullen ligger uppe på vinden och värmefläkten går för fullt ! Elektrikern kommer på måndag. Sen när han gjort sitt kan snickarna fortsätta med det de har på G. Det har stått lite stilla nu, men på måndag rullar det vidare. Kul Kul !! Vi ska träffa elektrikern kl 07,00 på måndag morgon för att gå igenom vilka extratjänster vi vill ha. Lite fasadbelysning och kanske några spotlights. Belysning är viktigt, man kan ju trolla rätt mkt med det. Ska bli kul !


Nu jobba lite mer ! // H

Av Hanna - 2 oktober 2010 00:15


  

Av Hanna - 1 oktober 2010 22:35

  

...firandet av mitt lilla hjärta som fyller 2 helt underbara år den 2/10.  Älskar dig  Elis !


För 2 år sen vid den här tiden hade jag haft värkar till och från i ett dygn. Jobbigt, men trots att det dröjde dryga 15 timmar till innan han föddes så minns jag det bara som positivt. Just då lät det annorlunda, såklart. Trött som man var.... Men åh, vad jag har älskat detta barn sen jag fick se honom första gången....iofs redan innan dess oxå. Men just ögonblicket då allt det onda bara försvann och han kom och låg på min mage....det glömmer jag aldrig ! Trodde nog att jag mest skulle vara sentimental på hans 1-årsdag. Men nu när han fyller 2 är det likadant. Kommer nog dröja några år innan den känslan mattas av....


Bara någon timme gammal....

 

  

Lite drygt ett år gammal....

 

  

Nästan 2 år gammal.

 

Jisses säger jag bara. Tiden går så fort !! Härligt läskigt. // H


Av Hanna - 1 oktober 2010 13:43


....på stan och shoppa lite till min älskade son som fyller 2 år i morgon. Han ska firas !!   


Hinner nog inte blogga så mkt i helgen. Ha det gott ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards