Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Hanna - 2 maj 2011 21:12


Bra Valborgshelg, umgänge med familjen både lör & sön. God mat och dryck. Hyfsat snälla barn. Fick lite gjort här hemma, inte så mkt som vi önskat/planerat men eftersom man inte har bråttom så får det ju bli som det blir....eller...det blir det ändå.


Men nu....det kryper i kroppen på mig. Springer omkring här inne och grejar med en massa städning, tvättvikning, plock, rensning, sortering. Mannen är ute och klurar på den lilla uteplatsen. Det kräver lite tankeverksamhet för att få det att gå ihop, bli snyggt och en bra konstruktion. Både han och jag är toknoge-nissar, så det går inte i raketfart när vi gör nåt, men det blir oftast rätt bra i slutändan.  Så jag BORDE inte känna mig såhär, jag borde vara nöjd med att det händer saker, stabilt framåt går det. Men jag är rastlös hela jag, har för lite att göra på jobbet och en hel del som snurrar i skallen. Hoppas att det går över snart, den här jagade känslan är inte kul, och den gör inte att jag får mer gjort. Nästan tvärtom eftersom jag börjar i alla ändar. *mummel mummel* Ingen bra dag idag helt enkelt.


Imorgon - Ny dag  &  nya tag !!!


Gläder mig åt att en helg med pappa på plats i stan är bokad, han kommer den 20e maj och blir ett par dar. Då ska det stora projektet - garaget - påbörjas. Det blir grejer det ! 44 kvm fördelat på ca 10 kvm förråd och 34 kvm garage. LOVELY ! När det blir klart (eller åtminstone så pass att man kan börja fylla det med grejor) ska jag fira !! Kommer bli så skönt att få ut frysboxen till förrådet och alla verktyg som nu bor i tvättstugan, ut till garagedelen. Just nu längtar jag mer efter det än efter en gräsmatta !


Nu ska jag koka lite thé och hämta in min man som är ute och grejar. Varva ner och sen natta. Tjohej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards