Alla inlägg den 25 januari 2012

...

Av Hanna - 25 januari 2012 19:08


Snacka om att tiden går fort, fastän den lille är hur snäll som helst så hinner/orkar jag inte med nästan nåt annat än att amma, byta blöja, amma, vika tvätt, amma, byta blöja och amma på dagarna. Och ännu mindre blir det gjort när storebror är hemma från fsk.... Men vi myser och har det bra iaf och det är ju huvudsaken. :-)


Den lille har gått upp bra i vikt och väger nu 3655 gram (nyäten visserligen...) och är 52 cm lång. 3 veckor gammal precis på dagen dessutom idag. Han sover rätt bra på nätterna, ca 3-4 h åt gången och det känns helt ok ! Har varit ute och promenerat lite om dagarna nu på sistone, korta svängar bara i kylan och det känns bra. Skönt att få lite fart på fläbbet känner jag och ovärderligt med frisk luft !! Blev lite väl mkt innesittande första veckorna.....


Annars är det lugnt på alla fronter, har hänt både lite roliga saker och en del helt förjävligt tråkiga runt omkring oss. Livet visar sig verkligen från sina sämsta sidor ibland !!! Jag skickar en tanke full av värme till de som drabbats av det som inte går att förstå och hoppas att allt går så bra som det kan.


Ska ta och fixa lite kvällsfika till storebror och en kopp varmt till mig själv - vi har stått ute i kylan en bra stund i kväll eftersom vi var och tittade på en skoter. Mannen och hans kusin J är i väg och hämtar den nu, vi slog alltså till och köpte den..... Jag är inte helt lyrisk eftersom det egentligen inte är en skoter jag skulle ha valt, men för de pengarna är den väl ok. Det är alltså en gammskoter vi köpt oss, en liten en..... Hoppas den kommer gå bra och problemfritt iaf. Vi kommer ju kunna åka ut på grillning och det är ju huvudsaken. Hej & Hå.


Ha en trevlig kväll ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards