Alla inlägg den 16 januari 2014

Av Hanna - 16 januari 2014 13:45


Igår jobbade ju mannen heldag. Det ska han inte göra egentligen. Men i tisdags fick han åka från jobbet lite tidigare och ta med Mini E till hälsocentralen för att kolla upp hans kladdiga öga. De ringde från fsk och var oroliga att det var inflammerat. Vi var nästan helt övertygade om att det inte är ögoninflammation, han har ju haft nåt vajsing med tårkanalerna ända sen han föddes och nu när han varit förkyld har det börjat kladda lite igen. Men för att med 100% gott samvete kunna lämna honom på fsk så kollade vi upp det. Allt lugnt. Bara att tvätta och hålla fint så är det lugnt för honom att vara med andra barn. Men den lilla utflykten rubbade ju schemat för veckan lite, så istället för att sluta kl 14 igår så körde han på till kl 16 för att ta igen tisdagens frånvaro.


Sedan ska han alltså jobba hela dagar mån-tis och så lite drygt halvdag på ons då. Han & barnen kommer med andra ord få långhelg varje vecka !!! Jag kommer, efter sjukskrivningen, att jobba heltid. Men med mina flexmöjligheter kommer vi ändå kunna ta nån långhelg tillsammans emellanåt. Känns mkt bra !! 


Min fot känns mindre svullen idag och jag har t.o.m kunnat ta mig fram korta bitar utan kryckorna ! Om jag sätter i foten enbart på yttersidan kan jag stödja hjälpligt. Inte bra för knän och höft om man gör så ofta, men för att kunna ta sig från köksbänken till bordet MED en kaffekopp i handen är det ju toppen !! Jag blir så glad för alla små framsteg som jag känner av. 


Nu ska jag maila skatteverket. Har fått besked om att jag nyttjat RUT-avdrag under 2013. Men det har jag inte. Måste rättas till. Dessutom ska jag godkänna ett par räkningar som trillat in. Jättekul....


Hej Hej !! / H



Av Hanna - 16 januari 2014 12:03


....med Lilla E idag. Han hade lite feber igår kväll och är lite hängig idag med. Pappan har åkt till skogs & tog med sig Mini E som är pigg & kry. Mysigt att få vara ensam med den stora killen. Det är ju inte så ofta. Vi kollar film, perfekt sysselsättning för oss båda !!

Filmmys

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards