Alla inlägg den 15 januari 2014

Av Hanna - 15 januari 2014 15:35


Dagen gjorde ett tidsskutt mitt över dagen. Grannen kom in med en kaffekopp och en näve Dajm-godis. Vi surrade bort nästan 2h. Mkt välkommet för min del !!! TACK !! Sedan kollade jag på The Good Wife och nu surfar jag lite i väntan på att pojkarna ska komma hem. Snart ännu en dag avverkad. Kvällarna går fortare.


Förmiddagen va lite segare. Sotaren va snabb iaf. Han var nog inte ens här i en kvart. Men det är ju bara ett enda rakt rör så det är ju inte så komplicerat. Jag hann även med att göra en pannkakssmet innan lunch så att det finns till middagen. Mannen hade curlat lite och ställt fram alla grejor på bänken så det var bara för mig att ta fram mjölk ur kylen och börja vispa. Skönt att kunna vara uppe på benen i några minuter iaf. Längre än så funkar inte än, foten sväller DIREKT !! Nästan läskigt. Men det går ner ganska snabbt när jag sätter mig igen. Så - högläge är bästa läge. Men jämfört med igår så går det bra mkt bättre ! Små framsteg !! 


Jag har kollat mkt på Instagram de här dagarna och nu följer jag många fler än jag gjorde innan. Uttråkningstecken av rang ! Men.....Mkt design och fina grejor. Man blir så sugen på att shoppa och förnya !! Bra inspiration ! Allt som får tiden att gå är ju bra !! 


Ikväll ska jag försöka mig på att duscha. Mannen ska få hjälpa mig så jag håller balansen. Måste oxå leta fram nån bra påse och tejp så att jag kan packa in min lilla fot. Mkt stök blir det. Googlade lite nu och tydligen ska det finnas speciella duschskydd för gips !! Måste undersökas !!


Vi hörs ! // H

Av Hanna - 15 januari 2014 09:40


Detta är min tredje dag som sjukskriven, om man räknar med operationsdagen. Jag är redan less !! Tiden går supersakta och jag har ont. Hade visserligen inte räknat med så mkt annat, men ändå. Jag brukar ju ändå kunna sova mkt, är ju alltid trött. Men nu när jag måste ligga på rygg med foten högt - nä då sover jag dåligt. Hade ju beställt böcker, de kom igår. Men jag är inte pepp på att läsa tjejböcker nu. Beställde bara såna eftersom ingen av de deckare jag väntar på kommit ut ännu. Hade nog passat bättre med lite mord ändå. Så nu har jag alltså dragit igång datorn i hopp om att den ska sysselsätta bättre. Om inte annat så lägger jag ju några minuter på att skriva ett klago-inlägg här. Bryter mitt nyårslöfte redan. Ha !!


Ska sluta klaga och börja agera. Hade ju problem att formulera löftet, och till slut gav jag upp och så får det vara så. Kort och gott. Men min tanke är alltså att i stort och smått försöka bli bättre på att ta tag i grejor som stör mig eller som jag inte är nöjd med. Det har varit för mkt snack och för lite verkstad här hemma ett tag. 2014 ska bli ett bra år !! 

 

Snart kommer sotaren. Det blir bra. När han är färdig ska jag elda !! Det har ju varit rejält kallväder nu i några dagar så man saknar att kunna fjutta på en brasa från morgonen. Brasan är ganska bra sällskap faktiskt.


Men först ska jag skutta iväg och hämta mjölk till mitt kaffe. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards