Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Hanna - 8 mars 2012 13:18


....bromsen !?!? Jag hinner ju inte med nånting. Knappt mig själv..... MiniE är redan 2 månader gammal och växer så det knakar, det är MARS månad och så vidare.....


Vi är lite sjuka just nu, fått en släng av influensan som svärpäronen åkte på (rejält) förra veckan. Vi är dock bara lite småsnoriga, hostiga, lätt febriga och med känningar av värk i kroppen. Lightversionen kan man säga. Tristast är dock att Lilla E som följd av detta fått tillbaka sina utslag så det har varit lite jobbigt att hålla honom ifrån lillebror för att undvika smitta. Nu har de tack och lov börjat torka ihop så det är lugnare igen, vill ju inte att även denne lillkille ska drabbas av den där skiten redan vid 2 månaders ålder som storebror gjorde....resulterade ju i 12 dygn på sjukhus.  


Innan vi blev sjuka var vi till fjälls (Hosjöbottnarna) och firade svärfars 60-årsdag. God mat, fint boende, bra väder och trevligt sällskap. Inte dumt alls. Dessutom fick jag köra 8-10 mil skoter eller nåt sånt på söndan när vi skulle hem (åkte bil dit). Kul att få köra lite själv, dock känns det i kroppen att det var 8 veckor sen man klämde ur sig ett barn, så det var till att köra försiktigt. Bäcken och rygg är inte helt i ordning ännu blev jag varse efter nån mil.... Men f**n så kul det är !!! Barnen åkte bil både dit och hem, men några mil på lördan blev det med pulka och hela familjeekipaget. Det gick bra och den minste verkar trivas i pulkan och den större fullkomligen ÄLSKAR att vara ute & åka - ny hjälm hade han fått helgen till ära oxå.    Jag tackar Velourpappan för lånet av skotern, tack vare att han körde hem vår bil & våra barn så fick jag och mannen köra varsin skoter hem - lyx för oss båda !!


Annars är det som vanligt. Dagarna rullar ju på, jag har varit lite låg och orkeslös ett tag men min käre sambo tog ett par dagar ledigt och avlastade lite under förra veckan så nu känns det lite bättre igen. Sportlov just nu så jag har båda pojkarna hemma, vilket jag visserligen skulle haft iaf eftersom det är krassligt.....Befinner oss just nu i ett bra flow med amning och synk på tillgång/efterfrågan av maten. Han har ju haft svårt att ta ett bra tag och jag har haft mkt ont i omgångar, men nu tror jag (peppar peppar) att vi fått till det på riktigt. Allting blir ju så mkt lättare då.


Nu knorrar det från babysittern. Ska se vad som kan tänkas få den lille på bättre humör.....gissar på mat....// H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards