Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Hanna - 25 maj 2012 09:18


...i sånt tempo att jag inte orkar blogga så mkt nu för tiden. Känns som vi trampar vatten, man stretar på och jobbar med nåt mest hela tiden men det känns inte som vi kommer nåt framåt !? Visserligen har vi dränerat på baksidan där altanen ska vara, samt mellan garaget och huset....det är ju en del jobb med att gräva diken, lägga slang, duk och sedan kärra dit en massa grus och fylla igen....så NÅT händer ju iaf...har ju gjort en massa mer oxå men jag kommer liksom inte på VAD !? Dagarna bara går och allt bara flyter ihop.


Tror att den här familjen behöver semester...vila från garagebygge och allt annat vi pysslar med. Bara vara och må lite gott. Funderar på en tripp till Orsa Björnpark i år igen....var ju där för 3 år sen....det är ju lagom långt och Lilla E som var liten då skulle säkert uppskatta att få komma dit nu när han är lite större och dessutom väldigt intresserad av djur (kanske mest av deras spår ?).


Jag har iaf tagit med mig barnen och åkt hem till mamma för ett par dagars minisemester. Bryta lunken hemma. Mannen måste jobba idag (får byta sin lediga fre mot kommande måndag mest troligt) och så ska han iväg med jobbet ikväll/natt på fest....så då passade vi på att dra en repa eftersom han ändå inte kommer vara hemma så mkt. Han är som vanligt en klippa och jobbade på bra med grundmålningen av garaget igår kväll när vi hade åkt. En sann hjälte med galet mkt energi. Vem vet, han kanske har fått MIN energi....för den verkar vara borta !?

 

Ska ta och röja undan lite prylar, morgonens race har skapat ett visst kaos..... Ha det gott ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards