Direktlänk till inlägg 18 februari 2013

Liten prickig kille...

Av Hanna - 18 februari 2013 12:31


...har hållit oss vakna inatt. Jisses vad han har skrikit ! Stackars lilla hjärtat. Första kopporna blev synliga i lördags och det kommer nya hela tiden. Verkar som att han kommer få bra många fler än vad storebror fick, men det behöver ju inte betyda att han får jättemycket ändå med tanke på hur FÅ han hade. Vi får se. Men just nu är det allmäntillståndet som är värre, han mår inte bra och har en del feber. Bara att trösta så gott det går och härda ut, snart har den här familjen klarat av den här milstolpen oxå.


Mannen måste jobba imorgon, så barnen ska vara med farmor och farfar under tiden. Beroende på hur de vill göra så kanske de blir där från ikväll redan. Den minstes mående får såklart styra. Vi har verkligen en jäkla tur som har hjälp att få på nära håll. Har sagt det förut men måste säga det igen - GULD VÄRT !!


Igår köpte jag nya skor. Terränglöparpjucks med grov sula, härlig dämpning och GoreTex så man kan använda dem även i snö och blött före. Supersköna ! Gick en provpromenad igår och de verkar inte heller ge mig skavsår - det får jag ju ALLTID annars. Lovande ! Äntligen kanske man kan komma igång riktigt med promenader och förhoppningsvis löpning oxå då. Måste tagga till nu och få upp farten lite. Så less på att känna mig ur form.


Ser fram emot att båda barnen blir helt fria vattkopporna så att ordningen kan återgå lite till det normala hemma med sömn och humör, samt att vi kan börja träffa lite folk igen. Karantänperioden har blivit lång eftersom de inte insjuknade samtidigt. Hoppas verkligen oxå att vi klarar oss från de flunsor och magsjukor som härjar.....friska och glada vill vi vara !!


Det känns lite jobbigt att min orkessvacka inte vill ge med sig. Den värsta "börja-jobba-efter-lång-ledighet"-tröttheten har ju gått över. Nu är det mer så att jag är låg i humör och övrig ork. Deppig rent av ? Men ljuset som kommer mer och mer, samt lite motion kanske kan bidra till en vändning där !? Hoppas det !! Suset minskar inte och det tar mkt energi. Försöker fokusera "utanför" den skiten, men det är svårare än man kan tro. Kanske ska man försöka få hjälp med det istället, nu när det verkar trögt att få hjälp med det själva öronproblematiken ?


Ska ta och samla ihop mig lite och köra eftermiddagsrejset här på jobbet. Eventuellt får vi vår första kväll & natt helt på tu man hand ikväll.....det var ju bara drygt ett år sedan... Men det verkar ju inte så lovande med tanke på minisjuklingen - så den planen kanske går i stöpet. Får ta igen det nån annan gång !?


Ha en bra måndag & början på veckan ! // H

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 16 oktober 2017 20:14

Jaha...   Det har gått ett år sedan jag bloggade sist. Mkt har hänt. Min utbildning är inne på sista terminen, stora grabben går i 3an, den lille gör sista förskoleåret innan han också går upp och blir skolbarn. Mannen jobbar och tränar, jagar äl...

Av Hanna - 3 oktober 2016 15:51

        Och VAB. Den lille har sån hemsk hosta på nätter och förmiddagar så det blir inte mkt sovet och det tar lång tid för honom att komma igång med dagen. Imorgon hoppas jag att vi kan ta oss iväg för det är aningens frustrerande att gå he...

Av Hanna - 26 september 2016 20:06

          Termin 2 är igång och förutom ett par pluggveckor hemma har jag hunnit avverka 2 veckor på min praktikplats. Är på psykiatrin och jag lär mig massor. Rätt så slitigt men ändå roligt. En trevlig arbetsplats och det finns massor att...

Av Hanna - 12 juli 2016 16:16


   

Av Hanna - 8 juli 2016 18:27

  ...Fru Berg ! Otroligt lycklig dessutom !   Bröllopet blev verkligen bra. Vädret, gästerna, lokalen, maten, underhållningen. ALLT stämde och blev helt otroligt bra. Vi kunde verkligen inte önska oss mer. Alla vänner som ställde upp och hjälpt...

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards