Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Hanna - 4 mars 2013 10:40


Nu är det måndag igen. Sportlov. Mannen har båda barnen hemma hela veckan m.a.o så vi hoppas på fint väder så de kan vara ute mkt. Jag hoppas även kunna ta ut lite av de övertidstimmar jag gjorde förra veckan så vi kan vara lite lediga tillsammans. Går allt väldigt bra så kanske jag t.o.m kan ta en eller två heldagar mot slutet av veckan.


Helgen var mkt bra. Fredagskvällen var lugn och mysig hemma med barnen och lite tv. På lördagen fick vi fint kaffebesök på förmiddan av goda vänner. Sen städade jag stora badrummet sådär toknoga medan mannen fixade go'middag. Kalvkött och klyftpotatis. Drog iväg till en jobbarkompis efter maten och blev där hela kvällen, drack lite vin och surrade. Kollade Vasaloppet på söndagsförmiddan. Sen ut och skotta snö, grilla korv och leka i snön. Vännen P med barn kom förbi och lunchade ute med oss oxå och grabbarna härjade med snowracers, skidor och pulka. Det är GULD värt att vi har skottat fram altanen !! Jisses va härligt !! Svärföräldrarna kom förbi och fikade lite och sen var det mest kväll. Barnen somnade tidigt och vi bäddade ner oss redan kl 20,00. Slötitttade lite på TV men somnade ifrån rätt snabbt. Soft söndagskväll och skön avslutning på helgen !!


Idag har vi besiktat släpvagnen, den gick igenom UA. Bra det eftersom vi ska ha den med till Borga om 2 veckor. Fick ännu ett bytesförlag på bilen igår, det har kommit in några på sistone. Återigen ett förslag som inte är helt klockrent..... Varför är det bara nissar med korta skotrar som vill byta ?! Frustrerande. Eller nissar med bilar som gått 35000 mil..... Visserligen vill de ju lägga pengar emellan, men vi vill inte ha en bil som vi känner att vi kommer måste skeppa vidare rätt omgående. Är ju rätt trötta på den här "Blocket-snurren" nu. :-) Men men....som vanligt får vi konstatera att vi inte sitter i sjön så det är väl bara att harva på. Värdsliga bekymmer !


Hoppas att ni alla mår bra och att ni får en fin sportlovsvecka ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards