Alla inlägg den 24 mars 2013

Av Hanna - 24 mars 2013 19:12


Jag jobbade visst heldag i fredags iaf. Så kan det gå. Det blev möten och en massa annat så jag kunde inte bara jobba undan och dra hem sen som jag hade tänkt. Rätt trött när dagen var slut. Pojkarna kom och hämtade mig, sen åkte vi ut till svärisarna och åt middag. Nattade barnen och hängde i soffan. Sov som stockar hela natten. Jag vaknade inte en enda gång med illamåendepanik ! Hurra !!


Premiäråkte skotern hela familjen på lördagen till  Fam Velour på Lötbacken eftersom lillTuva fyllde 2 år och solen sken som bara den. Vi stekte kolbullar och grillade lite korv. Tårta som avslutning och sen skoter hem till svärisarna igen då. Go'middag med med älgkött och sen var den dagen över...typ.... Ännu en bra natt med god sömn. Idag har vi suttit mot ladugårdsväggen och solat. Drog hem och har käkat middag samt gjort påskplaner. Vi åker till Jorm i år. Blev hastigt bestämt i fredags. Ska hyra ett hus tillsammans med Fam Velour. Det kommer bli bra. Hoppas på finväder så vi inte behöver klättra på varann där inne hela helgen. Blir ju rätt livat med alla barnen.....


Imorgon blir det jobb, troligtvis övertid dessutom då jag ska vara i posten parallellt med mitt vanliga jobb. Grabbarna kommer inte vara hemma när jag kommer hem, de ska vara hos farmor och farfar (igen) och greja lite med skoter och pulka så avgassystemet funkar tip-top osv.... Jag ska laga mat inför helgen och frysa in så middagarna är klara. Dessutom behövs det städas rätt mkt här hemma, tvätt ska vikas och sängar ska renbäddas.....Vi påskfixar på två fronter med andra ord. Planen är att vi åker uppöver på torsdag när jag jobbat klart. Tjohej, fullspäckad vecka kan man säga !!


Klipptid bokad på tisdag för mig oxå, tuppkam till påsk då kanske ?!!?   


Ha en fin vecka !! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards