Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Hanna - 10 mars 2013 16:48


Trots. 4-årshumör. Ingen lek. Arg och ledsen om vartannat. Tar till SKRIK och GNÄLL i de flesta situationer. Vad gör man när tålamodet inte räcker till ? Jag släpper allt och går in ett annat rum för att inte koka över, när argument och annat sinar. Måtte denna fas gå över snart, vi vill ha tillbaka vår goding !!

Av Hanna - 10 mars 2013 11:42


...trots att solen strålar från en blå himmel. Tänkte kanske gå ut och sola lite efter lunch bara för att tanka solljus & energi.


Jag tog ju semester i fredags och då var vi ute på en skotersväng, wokade och mådde gott på Slåttetjärn med goda vänner. MKT trevligt ! Livet när det är som bäst. Igår åkte vi ut med mannens föräldrar och syster till Allmänningstjärn och grillade korv och stekte kolbullar. Återigen en kanondag ! Såna här helger är verkligen härliga och viktiga. Speciellt när man som jag är inne i en period med lite ork och klen gnista. Känns som det har varit mkt såna inlägg för min del nu ett tag....det är inte kul. Men just nu ser livet ut så för mig. Hoppas på bättring som vanligt då....


Nu väntar en vecka med fullt upp på jobbet, har en del grejor som ska göras klart och även några surdegar som måste redas ut. På fredag jobbar jag halva dagen bara, sen drar vi till Borga på skotertur med jobbet. Hoppas det blir kul !! Lilla E ska åka med oss uppöver, och hoppa av i Ström och vara hos momma ett par dagar. Mini E ska vara hos farmor och farfar. Kommer nog bli en bra helg för alla !


Sen på måndagen efter det ska vi på sjukhuset med den minste och kolla hans ben/fötter samt väga och se så han lägger på sig som han ska. Det kommer nog gå bra, men lite gruvsamt är det allt med tanke på att de ändå vill kolla närmare på det. Ska bli skönt när det är gjort sen så man inte behöver fundera mer på det.


Fråga gällande träning osv.....det finns ju en massa appar för intervallträning har jag sett. Tänkte kanske ta hem en sån nu när det börjar bli dags att röra på sig lite mer organiserat. Skulle vilja ha en som man kan ställa in flera olika intervall på. Typ 5 min - 1 min - 5 min - 1 min - 3 min - 5 min - 1 min. Har hittat ett nybörjarlöpträningsprogram på IForm som var uppbyggt ungefär så som jag tänkte testa. Men VILKEN app är bäst och fixar flera olika intervaller ?? Tips - någon !?


Nu ska barnen käka lunch och sen bär det av ut i solen. Ha en fin söndag ! // H

Familj · Helg · Jobb

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards