Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Hanna - 13 mars 2013 08:24


...har man tur !!! Lilla E var ju på fsk igår, men bara på förmiddan och uteleken ca 1 ½ timme. Han gick hem när de andra gick in för att äta lunch. Idag skulle han gå och vara med på 4-årsgruppen och även stanna till kl 14. De skulle vara inne och pyssla med 4-åringarna och med tanke på kylan så skulle det nog bli inomhus sedan oxå. Men nu på morgonen så ringde en av fröknarna och sa att magsjukan hade brytit ut igår och att 5 barn redan var sjukanmälda. 4-årsgruppen är även inställd. Så det blev visst en hemmadag idag nu då. Imorgon skulle han ändå vara ledig eftersom han har BVC-tid på förmiddan. Men tänk va snällt att de ringer och förvarnar så att vi som kan välja att stanna hemma har möjlighet att göra det !


Bara att hoppas nu då att han inte blev smittad igår, men det vore ju nästan otroligt med tanke på att de bara var ute och så kort tid dessutom  !?! Snälla - peppa mig nu och säg att det kommer gå bra !!


Eftersom vi ska på skotertur och barnen ska campa hos farmor & mormor i helgen så är magsjuka ännu mer ovälkommet just nu !!


Nu mår jag illa. // H

Av Hanna - 13 mars 2013 07:32


...är det som händer nu då !? Alldeles nyss hade vi temperaturer som placerade oss före Skåne när det gällde den metereologiska våren. Nu har vi -24,5 grader !! Skiftningar minsann. Bra att det är nattkallt iofs, men ändå !??! Dessutom snöade det typ hela förra dygnet så får man skotta igen..... Snart är det iaf påsk, och sen kan snön få försvinna !!


Jag har börjat få ont i och UTANPÅ (??) halsen och är en fryslort. Återigen förkylningskänning då. Har ju hittills haft några känningar, men klarat mig från att insjukna helt. Får se hur det går den här gången.


Full fart från start idag. Har betat av mkt på dagens lista redan och ska snart börja med utskicket inför kommande markintrångsersättningsutbetalning. Har ett par möten inbokade idag oxå. Så dagen kommer gå fort. Bra det. Kanske tar jag en sväng på stan i eftermiddag....vi får se vad tid & ork räcker till. Tjoflöjt så länge ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards