Alla inlägg den 24 april 2013

Av Hanna - 24 april 2013 13:39


...med förra veckans lista ? Strukna saker är klara och de andra är typ pågående. Skönt med listor - det ger en bra känsla för att man faktiskt får saker gjorda - eller att ens man gör mkt saker.


  • Deklarera (yiiho - blir en del pengar tillbaka) SMS-DEKLARERADE - SNABBT & SMIDIGT
     
     
  • Läkarbesök på ons morgon för min del. Handleden. DIKLOFENAK 10 DGR. REDAN BÄTTRE !

  • Garderober och lådor ska rensas hårt. INTE GJORT ALLS. GRUVFAKTOR 200

  • Eldragning i garaget ska göras klart. SNÄLLA ELEKTRIKERGRANNEN KOM OCH KOLLADE HUR VI GJORT - DET FICK GODKÄNT !!

  • Innerväggar i garaget ska upp...när elen är färdig...DUKTIGA MANNEN HAR RODDAT - SNART KLART  ! 

  • 5 möten inbokade på jobbet den här veckan för min del. Både roliga & tråkiga. CHECK !

  • Promenad inbokad ikväll med väninnan T. Hoppas kunna köra på & komma ut varje dag denna vecka. #tjejmilsångest# BLEV INTE SÅ MKT MER DEN VECKAN #slut-i-rutan-tröttheten-vann#

  • Kalas för jobbarkompis som slutar på fredag. Känner mig inte upplagd för det nu - men det blir säkert kul. BRA FEST & ÖVERRASKNING - SYND ATT MAN ÄR SOM EN URVRIDEN TRASA BARA

  • Fortsatt biljakt. Hoppas vi hittar en kärra snart ! STILL SEARCHING !

  • Lilla E ska gå på fsk och vara alla 5 timmarna imorgon - det var LÄNGE sen. Kul ! SAMMA SAK DENNA VECKA OM HAN HÅLLER SIG FRISK ! MKT BRA !!

Av Hanna - 24 april 2013 10:40

...cykeltur är gjord. Och de här benknölarna man har i rumpan gör ont idag då. Hade för lite luft i bakdäcket, så det gick lite tungt. Men annars rätt skönt. Ska försöka komma igång med cykling till jobbet inom kort - mera vardagsmotion till folket ! Vore ju grymt om man fick sig till att cykla som uppvärmning och sen kastade sig ner i gymet en sväng på det, iaf ett par dagar i veckan. Tål att tänkas på - eller egentligen - inget att tänka på - JUST DO IT !


Då kommer vi till nästa lilla dilemma. Jag vill ha en ny cykel. Kanske ska gå förbi Egons i eftermiddag och kolla lite. De hade ju stora REA-skylten uppe nu oxå. Jag vill ha en sportig cykel, med en bekväm sadel och som man sitter relativt upprätt på. Har en riktig damcykel nu och den är OK, men inte så bekväm och inget man vill trampa på om det ska kännas som lite träning. Typ. Kanske skatteåterbäringen ska få finansiera en ny cykel åt mamman ?


Nu jobba. Lunchat med kollega som snart slutar - TYVÄRR - och är nu proppmätt. Känner mig lite lättare i sinnet idag ändå - det är skönt. Längtar dock hem till min lilla familj. Dags att rycka upp sig lite och köra på - så man får gå hem nån gång.


Ha en bra dag. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards