Alla inlägg under juli 2009

Av Hanna - 20 juli 2009 07:39


För första gången sen den 30 sep har jag stämplat in på jobbet. Känns helt ok, för idag regnar det nämligen. Hi hi hi.... Skämt åsido så är det inte bara därför det känns ok, men visst har det lite påverkan. Hade nog känts tyngre om vädret sett ut att bli kanon. Mina pojkar låg och sussade sött när jag gick hemifrån, längtar redan efter dem !


Nu ska jag göra lite nytta...och hämta en kaffekopp till.... Vi hörs ! // H

Av Hanna - 19 juli 2009 18:23


I morgon ska jag jobba. Jag har sett fram emot det och det gör jag fortfarande. Men samtidigt så känns det jätteskumt, att kliva upp och göra sig i ordning, dra i väg och stämpla in ! Kl 07.00 dessutom...*gäääsp*  Vi har ju haft lyxen att få sova till kl 08.30 i stort sett varje dag nu under ledigheten....men men....ett par vändor till kaffeautomaten lär väl råda bot på det...


Gäller att inte spilla.....


Jag ska ta och kolla hur tvättstugan är ledig i dagarna, sen ska det letas fram kläder att ha på sig och en matlåda ska lagas. Vardagsgrejor så det stänker om det, nu är man snart där igen !


Hoppas ni haft en bra helg. Vi har umgåtts med M:s familj och släkt. Varit på födelsedagskalas och sovit i husvagn bland annat. En mkt trevlig och social helg. Vädret var dessutom kanon i går så ännu lite mer färg har fastnat på kroppen.


Vi hörs. // H



Av Hanna - 17 juli 2009 12:35


Man blir ju lite lätt dagavill när man har sommarlov och åker omkring. =) Härligt att vara så avkopplad.


Det var jätteskönt att sova i sin egen säng igen och jag har verkligen sovit gott, hårt och länge. Lovely ! Nu väntar ett besök i lite affärer, ska handla lite mat bland annat.  Vet inte vad vi ska hitta på till kvällen, men nåt blir det nog. Vädret är helt ok så kanske blir det nån form av grillat till middag !?


Ska njuta extra mycket av helgen då jobbet väntar på måndag.  Hade lite funderingar på att åka till Åsele och gå på marknaden med min pappa, men vi hade tagit fel på helgen så det känns lite jobbigt att sätta sig i bilen igen och åka en bra bit så tätt inpå vår 200-milsresa som vi precis avslutat. Med andra ord kommer vi nog hålla oss hemikring och bara göra kortare utflykter...


Ha en bra dag folkens. // H

Av Hanna - 16 juli 2009 21:05


Äntligen hemma i lgh igen. För en gångs skull är jag jätteglad åt att vara i denna lya. Var nästan en vecka sen sist, men det känns som längre eftersom vi hunnit med en hel del på den tiden. Ska ägna resten av kvällen åt att packa upp och greja. Ska bli skönt att tussa omkring bland sina egna grejer och att sova i sin egen säng.


Var in på jobbet idag och kollade läget. Känner mig lite ringrostig men det ska nog gå bra, de första timmarna på måndag morgon kommer säkert bli lite virriga men sen ska det väl rulla på i vanlig ordning. Helt sanslöst att man inte jobbat EN dag på 9 ½ månad..ska bli riktigt roligt att få komma på jobbet, använda huvet lite , träffa folk och sen få komma hem på eftermiddan och träffa de bästa i världen <3


Nu blir det lite stök så vi kommer i ordning här hemma. Ha det gott ! // H

Av Hanna - 15 juli 2009 22:43


....att vara på hemmaplan igen...nästan iaf....är hemma hos min mamma just nu. Åker vidare till Ö-sund i morgon igen, jag måste in på jobbet och kolla upp lite saker inför kommande vecka då jag ska jobba och så ska vi uppvakta M:s mormor Ingrid som fyller 84 år. Det har varit helt fantastiskt bra och vi har haft det så himla mysigt. Underbart vacker natur ! Åkte via Orsa/Mora in i Norge och sedan Trollstigen - Geiranger - Stryn - Trondheim - Nordli - Gäddede in i Sverige igen. Det bästa vi gjort på länge !


Här kommer några bilder....


Det regnade när vi gick i Orsa Björnpark. Därav den fina frisyren.....

Vill åka dit igen när vädret är bättre :-)


* Pappa M * Mamma H * Lilla E *

Otroligt vacker utsikt när man åkt uppför hela Trollstigen.


De bästa killarna på utsiktsplatsen ovanför Geirangerfjorden <3


Hjelledalen....det vackraste jag sett på länge.


Vägen upp till Stryns anläggning för sommarskidåkning.

Otroligt mycket brantare och mer storslaget än vad bilden visar....


Vi har laddat batterierna kan man säga, bara mått gott och myst. Verkligen kopplat bort allt vad vardag heter och njutit av att vara lediga tillsammans.


Lilla E kryper nu för fullt och reser sig mot allt han kommer åt. Han går (springer nästan) om man håller honom i händerna. Verkligen full fart nu ! Dessutom har han blivit sitt gamla mysiga glada jag igen, och han sover hela nätterna utan uppvak ! Saker och ting är tillbaka i gamla hjulspår igen. Härligt ! Perioden av oroliga nätter och gnälliga dagar är förbi. Tillfälligt iaf ;-) Det lär ju återkomma, i takt med tänder och annat.... Men för nu är det iaf bra.


Nu ska jag slappa lite i soffan innan det är dags att förflytta sig till sängen. Vi hörs ! // H 

Av Hanna - 10 juli 2009 00:16


Nu åker vi på semester några dagar. Vi hoppas att det blir en bra tur ! Ha det gott allesammans !!



Semesterhälsningar från 

  * Mamma H * Pappa M * Lilla E *

Av Hanna - 9 juli 2009 14:53


Nu ska jag ta och packa lite så vi är klara att åka i morgon bitti. Lite senare idag kommer väninnan J på besök och då vill jag kunna umgås och surra utan att stöka med packning och annat samtidigt. Om vädret tillåter ska vi nog ta en promenad oxå så J får se var radhuset som vi ska flytta till ligger. Det ska bli kul att visa, känns så overkligt att vi ska flytta eftersom vi inte vet NÄR, så en liten visning kommer göra att det känns mer på riktigt. Var förbi och visade stället för M's systrar i helgen och de tyckte att det såg bra ut. Kan inte beskriva hur mkt jag längtar tills vi får flytta !!


 Vi ska äta lax till middag, det var länge sen och kommer bli gott. Kurrar lite i magen så vi måste nog börja på att laga maten snart....





Återkommer till kvällen kan jag tänka mig. // H

Av Hanna - 8 juli 2009 23:25


Har idag inhandlat en kameraväska för att skydda den nya kameran under semestern. Det blev en GOLLA....de hade jättemånga fina varianter men jag fastnade för denna limegröna goding..


 

Nu åker kameran både snyggt & säkert !


I övrigt så har vi handlat lite mat till vår planerade roadtrip och fixat lite annat som är bra att ha fixat när man ska iväg. Tvättat kläder och städat bilen bland annat.


Nu är det kväll och jag ska gå sista svängen ner i tvättstugan. Vi hörs i morrn. Hej !! // H


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards