Alla inlägg under juli 2009

Av Hanna - 7 juli 2009 20:07


Ja det är vad vi ska kolla på ikväll, och till det ska vi äta lite rabarberpaj. Ska nog göra en stor kopp thé oxå och bara mysa i soffan. Den lille sover sen en stund tillbaka och vi sitter här och funderar/planerar en liten semestertripp som vi tänkte göra till helgen. Först ner till Orsa och spana i Björnparken där, kanske bo på en fin camping i Mora och sen vidare in i Norge för att där åka Trollstigen. Håller på för fullt att kolla upp lite boendealternativ. Känns kunna bli riktigt mysigt !


I morgon ska käraste M till tandläkaren på förmiddan. Under tiden vet jag inte vad jag och lilleman hittar på, antingen drar vi in på stan eller så är vi hemma och lagar mat. Har snart slut på hemlagad barnmat så det är väl läge att fylla på med en eller ett par rätter. När vi är ute på semesterturné är det ju praktiskt med den köpta burkmaten, men det är ju inte så dumt att ha i frysen tills vi kommer hem.


Nu ska jag ringa till min pappa innan det är dags att bänka sig framför TVn. Hejdå ! // H

Av Hanna - 6 juli 2009 19:11


Är just nu hemma hos mina svärföräldrar och har det bra. Bloggen hamnar en bit ner på prio-listan när man inte är hemma vid sin egen dator. Känns ganska skönt att ha ett break från allt vad "hemma" heter. Skulle tro att vi kommer spendera det mesta av denna gemensamma ledighet på resande fot....hos någon av våra föräldrar eller nån annanstans i Sverige. Såklart kommer det bli tid hemma i lgh oxå, eftersom jag jobbar en vecka mitt i alltihop... Allt är iaf bra med oss, Lilla E kryper och klättrar som en vilde och lär sig en massa nytt hela tiden. Vi jagar efter och gläds över att våran lille prins vågar så mkt och är så duktig. <3 I övrigt inte så mkt nytt. Vi njuter av att vara lediga tillsammans och försöker ta vara på tiden !


Tills jag dyker in med ett nytt inlägg.... Ha det bäst ! //H




Av Hanna - 3 juli 2009 12:50


Efter en hel dags uppehåll ( ha ha ha) så är jag tillbaka och bloggar. Igår hade vi fullt upp och var inte hemma nåt på hela dan i stort sett. Åkte ju in på stan, träffade jobbarkompisarna och skrapade 25 trisslotter. INGEN VINST ! Skitgrejer.... Sen in på jobbet och dricka kaffe och surra med alla. Saknar jobbet. Sen handla lite för att åka hem till svägerskan M och kusin Stora E som var ensamma hemma. (Velourpappan var ute på hojtripp med svärfar L så även svärmor B-M var med på middagen.) Väl där lagade vi till salamipaj. Till efterrätt blev det jordgubbar och mjölk och på det kaffe & brownie. Satt ute på altanen till kl 23.00 och surrade på. Sommarkväll på riktigt !


Även så var det Lilla E's 9-månadersdag igår ! Fantastiskt att det kan gå så fort.


Nu ska vi gosa, lilleman & jag. Återkommer. // H

Av Hanna - 1 juli 2009 22:14


Har haft lyxen att få vara ensam hemma i några timmar, hann både stortvätta och städa. Fick även lite småplock gjort både här och där, packade undan kläder som Lilla E vuxit ur och så vidare. Härligt att få stöka på själv, man får mkt gjort då. Käraste M tog med sig lilleman när han for och gjorde klart gärsgården, farmor och farfar var med oxå. NU  är det alltså klart. Bilder på det fina han gjort kommer snart. Han fick mkt beröm och de var så nöjda med jobbet. Kul !


Nu ska jag hämta in tvätten som jag hängt ute. Hej på er i kvällsvärmen. / H



Av Hanna - 1 juli 2009 11:39


Idag blir Lilla E's kompis Elias 8 månader gammal. En riktig sötstrut är vad han är !


"Stort grattis till dig kompis, hoppas vi ses snart igen" säger Lilla E.


Elias Strandberg 8 månader 1/7

Sötisen Elias !


Idag har vi hittills suttit på balkongen och slappat under parasollet. Tagit det lugnt, vilat och lekt. Innan dess råkade lilleman stå på näsan ut genom balkongdörren, aj aj aj....är ganska stor höjdskillnad. Han är ju så snabb, 2 sekunder innan var han inte ens nära dörren och så bara pang har han trillat ut med huvet före. Ja ja....det som inte dödar....det gör bara ont ! =) Den tiden är kommen nu, upptäcka, ramla och försöka igen. Just nu sitter han och leker mitt i bland alla sina leksaker som han rivit ut, så skönt att han äntligen hittat tillbaka till att kunna roa sig själv igen. Mycket roligare och lättare för både honom och mig.


Resten av dagen ska vi ägna åt att försöka städa i hop lite. Det kommer några gubbar (varför antar man alltid att det är karlar ?) som ska energibesikta huset i morgon förmiddag. De ska in i varje lägenhet och kolla ventilation  osv. Kul om det inte ser ut som kriget då. Vi kommer nog inte vara hemma när de kommer eftersom vi ska in och luncha på stan med gänget som jag spelat på travet med (jobbarkompisar). Vi ska äta lunch och köpa trisslotter för vinstpengarna. Man kan ju alltid hoppas att vi skrapar fram en storvinst då ! Ska nog köpa drygt 20 trisslotter så nåt borde vi kunna vinna tycker jag !


Nu är det dags för lunch här hemma. Ha en bra dag !! // H




Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards