Alla inlägg den 1 april 2009

Av Hanna - 1 april 2009 23:36


Nu ikväll har vi provat 5-minutersmetoden för att se om det kunde råda bot på insomningssvårigheterna som Lilla E råkat ut för på sistone. Det tog 30 minuter så hade han somnat. Det var jobbigt, både jag och M blev svettiga och kände oss ledsna och lite elaka. Men förhoppningsvis så kommer det gå bättre & bättre och om nån kväll kanske det inte är jobbigt alls. Han har bara varit så här i 4 kvällar men vi kände att vi ville prova att vända den tråkiga kvällstrenden så fort som möjligt. Kanske funkar detta och vi får tillbaka våra lugna och sköna kvällar snart igen. Tack Camilla för råd och pepp !


I morgon blir vårt lilla troll 6 månader gammal. Helt fantastiskt ! Kan inte för mitt liv fatta att det är ett halvår sen jag gick runt här hemma med värkar från helvetet, pustande och frustande, kämpande för att inte riskera att åka in till förlossningen för tidigt. När det gått 27 timmar av ont ont ont åkte vi in. Fick ett rum direkt, så skönt ! Allt gick så bra, men så....värkarna blev glesa och oregelbundna och det kändes som om det bara stannade av. Gick omkring hela förmiddan för att kicka igång det igen....och till slut...9 timmar efter att vi kommit in var det dags. Allt det onda bara försvann och där var han ! Älskade Elis. Jag var även väldigt glad över att jag inte behövt utsättas för något av det jag var mest rädd för, nämligen att kräkas eller bli stucken i ryggen. Allt gick som önskat, förutom fördröjningen då... :-)


Nu är det dags att knoppa tror jag. Har varit nog sentimental för ett helt halvår nu. Go'natt // H

Av Hanna - 1 april 2009 17:53


Tjoho och Tjohej ! Dagen har, trots att vi bara varit hemma, gått fort. Har stökat en del i köket, kokat morotspuré och förberett middagen bland annat. Ska nog koka en omgång puré på morot & potatis oxå. Eftersom vi kom av oss med smakportionerna när Lilla E var sjuk så har vi nästan fått börja om, och då är det ju enklare om det finns färdigt i frysen. Vill gärna komma dithän att lunchen består av "riktig" mat snart. Idag åt han upp allt morotsmos han fick så i morrn ska han nog få lite mer, och till helgen kanske i kombination med nån annan smak. Snart så är vi i gång igen och på väg mot nya smaksensationer !


Nu ikväll SKA jag se Grey's Anatomy. Det är bästa TVn på hela veckan och innebär helig stund i soffan. Innan dess tänkte jag försöka hinna med att dammtorka i vardagsrumsfönstren, vårsolen avslöjar på ett brutalt sätt att det varit si och så med dammtorkandet på sistone. Usch och fy för solen, men bara i det avseendet !



Men innan jag tar fram dammtrasan måste jag bara gosa med grabbsen som just nu håller till på filten och  tränar på att sitta. Lilla E sitter längre och längre stunder själv nu. Han ser så glad ut och verkar tycka att det är jättekul att kunna sitta själv. På denna bild ser han dock mest förvånad ut, han brukar göra det när kameran kommer lite nära.


Kan nästan sitta själv....


Ha en härlig kväll allesammans.  // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards