Alla inlägg den 2 april 2009

Av Hanna - 2 april 2009 23:28


Glömde ju skriva att vi idag fick kallelsen till Barnmottagningen på sjukhuset. Tisdag den 7/4 kl 09.00 ska vi vara där för provtagning. Hoppas att det går bra så de inte behöver sticka så många gånger i Lilla E. Tur att han är en tuffing som klarar sånt här bättre än sin mesiga mamma.


Stay cool !

Gäller att hålla sig cool när man

ska på sjukhuset !


Hoppas sedan att de får resultaten snabbt så vi får komma tillbaka och träffa läkaren och gå igenom vad de kommer fram till. Förhoppningsvis hittar de inga konstigheter. Kanske har han bara dåligt immunförsvar, utan att det finns nån läskig anledning till det. Håller mina tummar för det.


Nu ska jag knoppa. Har ingen bok att läsa, måste  leta reda på nån tidning eller nåt i stället. Attans att man blivit bokberoende ! Nighty Night // H

Av Hanna - 2 april 2009 21:55


Ikväll tog det 15 minuter för Lilla E att somna själv. Behövde bara gå in 2 ggr och ge honom nappen, precis när M var på väg in den 3e gången blev det tyst och sen dess har han sovit. Skönt. Verkar som det funkar.


Dagen har varit bra. Vi fick ju besök av T som stannade i nästan 3 timmar och surrade på. Jättetrevligt. Bestämde att ses inne på stan nånting framöver, kanske ska vi åka hela familjen och hälsa på hemma hos henne så vi får träffa hennes nya kille oxå. De har snart varit tillsammans i ett år och jag har inte ens sett karl'n än ! Måste ju kolla vad det är för typ.... ;-)


I morgon kan hända att vi åker till min mamma igen, blev ju en massa grejor kvar där när vi fick åka till sjukhuset förra söndan. Glömde en del kläder och så står skotern och kälken kvar på släpvagnen hemma hos dem oxå. Vi får se om det blir så att vi åker i morrn eller om vi väntar till lördag förmiddag. Väder och ork får avgöra.


Nu är det kväller. Ha en artu'n sådan. // H

Av Hanna - 2 april 2009 12:37


Lilla E gillar morotspuré. Åt dubbelt så mkt i dag mot i går. Dricker vatten till, tog till och med flaskan och drack själv ! Hann tyvärr inte få med det på bild. Jag är inte så bra på att fånga ögonblicken med kameran....


Morotspuré i kuber


Morotspuré som mustasch



Just nu väntar vi på besök. T ska komma och hälsa på, ta en paus från sitt pluggande. Kul för oss ! Ska kolla om vi har nåt fika att bjuda på.


I övrigt har dagen varit bra och mysig. Lilla E tackar så mkt för alla gratulationer ! På återseende // H & Lilla E



Av Hanna - 2 april 2009 00:07


Älskade Lilla E blir 6 månader gammal idag. Stort grattis till dig busunge !


Elis 6 månader


Godaste gladaste käraste barn !


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards