Alla inlägg den 22 april 2009

Av Hanna - 22 april 2009 22:27


Idag känns som en jättelång dag. Har hunnit med en hel del och börjar bli lite trött. Skinkfrestelsen blev iallafall god och vi lyckades även med konststycket att få Lilla E att äta lite kött- och majspuré till middag.


Nu ikväll har vi haft M:s kusin F med flickvän J på besök. Vi bjöd dem på kaffe och Singoalla och kollade på Grey's Anatomy. Sen de åkte har vi kollat lite på Hemnet och funderat kring resan till GBG som börjar närma sig. Lilla E somnade utan gnäll före kl 20, skönt. Verkar som om det är varannan kväll som gäller på skrik & gråtfronten. Han hostar styggt, men jag hoppas att han får sova hela natten ändå.


Jo men just det ja ! Vi har ju klippt den lille mannen idag. Han såg mkt äldre ut när en del av babyfjunet försvann. Bilder kommer kanske i morgon.


Långhårig grabb !

Såhär såg han ut innan vi klippte till....


Nu är det dags att packa i hop och dra sig mot sovrummet. Godnatt // H



Av Hanna - 22 april 2009 14:11


Idag fick Lilla E prova lite Biff Stroganoff till lunch. Har ju gjort smakportioner av lite allt möjligt här hemma, vissa saker har han gillat medan han ratat en del smaker. Kände dock att vi ville prova lite mer "riktig" mat så vi köpte en burk på prov. Det gick inte så bra. Han gillade inte alls ! Ska prova igen i morgon, sägs ju att det kan behövas många försök innan de accepterar den nya smaken. Jag frös in resten av maten i kuber så vi kan ta fram lite åt gången och testa. Mycket kladd blir det ! =)


147Biff-Stroganoff-5-manade.gif


En sak som han däremot gillade var mosat äpple som han fick till mellanmål. Smask smask sa det bara, han blev inte röd om munnen eller nåt heller så det var ju bra. Jag får ju klåda i halsen och runt munnen när jag äter äpple så jag var lite orolig att han kanske skulle reagera på det, men som sagt så gick det bra. Skönt.


Ska nog byta utseende på bloggen inom  kort. Som den ser ut nu, med grå bakgrund känns lite vintrigt. Nu ska det bli mer vårlikt ! Dagens soliga  promenad med tussilagoplockning gav verkligen mersmak. Mer vår till folket !


Dags att diska undan efter allt kladd i köket. Jättekul. // H

Av Hanna - 22 april 2009 14:05


T U S S I L A G O !

 Härligt när det börjar lysa gult längs vägkanten !

Dessa plockade vi idag när vi var på promenad i solen.

Av Hanna - 22 april 2009 10:37


...have a Singoalla Lakrits !



Det är vad jag har nu. Paus med kaffe och kex. (kaka ?) Smakar väl sådär, jag är ju lakritsfreak men måste nog säga att originalet med röd seg sylt i smakar bättre. Man ska nog inte blanda ihop saker så mkt... Nåja, paketet kommer ju ta slut i vilket fall, det behöver vi nog inte oroa oss för. ;-)


Lilla E sover ute i vagnen sen en dryg timme, hoppas han sover nästan en timme till. Annars blir han så himla trött till kvällen och övertrött bäbis är ju ingen höjdare. Under tiden har jag gjort skinkfrestelse och ska efter kaffepausen ge mig på tvätten som behöver vikas. Hade ju funderingar på att gå på Öppna Förskolan på eftermiddagen, men det är stängt i dag så vi får bli hemma. Tur att jag kollade på lappen, så tråkigt att komma dit och så är det låst och stängt.


Nu börjar jag se botten på min kaffekopp. Dags att stöka vidare. Tjing ! // H



Av Hanna - 22 april 2009 08:27


Helt vanlig dag kan jag tro att detta blir. Har lite tvätt att vika sen i går, och så håller jag på att stöka i lillrummet (igen). Det rummet blir liksom aldrig klart. Kanske beror det på den stora frysboxen som står där inne och tar en massa plats !? Så länge den står där så är det liksom svårt att inreda... Men nu har vi i allafall kommit en bra bit på väg när det gäller att göra i ordning de bäbissaker vi lånat av kusin Stora E så att vi kan lämna igen dem. Babygym, lilla bilbarnstolen och lite annat smått och gott som vi haft turen att få låna.


Oj, nu är det dags för gröt tror jag. =)


Ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards