Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Hanna - 4 juli 2010 21:36


Semestertrippen med syrran & co är bokad. Vi hade planer på Tallinn, men vi ångrade oss och valde en camping vid kusten i stället. Salusand blir det. Vi ska bo i 2 av de röda stugorna till vänster i bild. Lilla E älskar ju att bada upptäckte vi igår när vi provade Svänglingen, så det kommer bli perfekt. Längtar till några dagar på stranden. Måste dock inhandla en bikini eller baddräkt i rödaste rappet...inte min favoritshopping, men men...ska man till en camping vid havet så ska man !   


Nu...sista fixet och packning inför morgondagen. Ska kanske cykla till jobbet och duscha där. Bara upp och iväg ! // H

Av Hanna - 4 juli 2010 19:49

  

...för sista gången på några veckor. Ho ho....imorrn bär det av till jobbet tidigt (siktar jag på iaf). Jag är ensam hemma, håller på att städa och stöka lite inför visningen i morgon. Grabbarna ska sova hos farmor och farfar, de är ju lediga så det passar ju perfekt. Lättare att städa när man är själv. Jag svassar runt och fixar med lite allt möjligt, sippar på ett glas rosé och har dörren på vid gavel. Till sällskap har jag Spotify och ljumma sommarvindar. Livet är härligt !

 

Det har ju inte blivit nåt grävt på tomten i veckan, men nu när vi åkte förbi hade de varit där och ställt baracken på plats. Vet inte vad de har den till, om de har den som fikarum och förvaring av grejor eller nåt ? Men den stod på plats iaf och det bådar ju gott. Räknar kallt med att de ska dyka upp i morgon bitti ! Fakturorna trillar in, nu senast VA-anslutningen och utsättningen. Men det känns lite mer ok nu, eftersom vi är så nära att dra igång. Ska lägga in lite bilder så man kan se hur arbetet fortskrider. Så fort det har börjat alltså...


Träffade en av de blivande grannarna på affären idag och han hade fått papper från kommunen om garaget ( grannhörandet ) och han sa att han absolut skulle godkänna vårt utökade garage. "såklart att ni ska få bygga så stort som ni vill"  Känns bra att grannarna är så trevliga och lättsamma ! Han sa att vi fick låna hans toalett så mkt vi ville under byggtiden, ha ha....låter ju konstigt men kan nog vara praktiskt med tanke på att vi annars måste springa till skogs eller dra hem så fort man blir pinkis.


Nu ska jag stöka vidare. Sen blir det slappande i soffan, njuta av lugnet. Hoppas ni haft en underbar helg vänner, nu är sommaren här ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards