Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Hanna - 6 juli 2010 14:54


....spännande att åka ut till tomten och kolla hur långt de kommit. Käraste M & Lilla E kommer snart och plockar upp mig, sen drar vi och hämtar ut ingjutningsrör till fjärrvärme & rör till elen. Kanske även så att vi kan skarva på slangen för fiber som var lite för kort.... Vi hörs ! // H

Av Hanna - 6 juli 2010 09:43


Vår KA ringde alldeles nyss och berättade att tomten nu är avtäckt och att vi kl 11.00 ska möta honom där för att tillsammans med Byggmästar'n bara kolla så allt är grett innan de börjar gräva på riktigt ! Vi som inte ens trodde att de hade börjat ännu. Vilken trevlig överraskning ! Vet inte om de täckt av hela tomten eller bara den bit där huset ska stå, men M får väl rapportera sen han varit dit. Hur som helst så ska de ju fixa hela tomten, men kanske gör de för grunden först av allt så de kan börja med gjutningen så fort som möjligt och tar resten av ytan sen. För min del får de göra som de vill, bara de gör det !   



JAG VILL OXÅ VARA LEDIG OCH KOLLA PÅ GRÄVMASKINEN !!

 

 

Av Hanna - 6 juli 2010 06:42


... på denna tisdag då jag försov mig. Värsta som finns. Hann visserligen med bussen iaf, men just den där känslan av att inte ha koll på läget och inte hinna med allt man tänkt sig innan man drar....den gillar jag inte. Kommer känna mig jagad hela dagen.


Lilla E somnade vid 20.00 igår kväll och när jag gick hemifrån vid 05.55 i morse hade jag inte på hela tiden hört ett enda pip från honom. Snacka om att sova gott ! Han hade en lite halvkass kväll han, halkade och ramlade 2 ggr i badrummet medan M höll på att skrapa ihop vattnet som var överallt efter badet. Snabb som en iller är han, bara 2 sekunder innan han ramlade satt han så stilla så på sin handduk. Det gick bra och han slog sig knappt alls, mest blev han nog rädd och ledsen bara. Efter ännu en varm dag var han verkligen INTE så kaxig. Tröttheten gjorde alla små hinder till stora berg. Tur att han fick sova så bra sen !


Ikväll MÅSTE jag gå och lägga mig tidigare. Saknar återigen sovrums-tv !! Inte för att TV är så viktigt egentligen, det är ju mest skit på den iaf nu under sommaren, men det är bra avslappning, nu har jag ju ingen bok att läsa heller...


Ha en bra tisdag ! För min del kan det bara bli bättre... // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards