Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Hanna - 25 augusti 2011 14:06


Vi har dagen till ära bokat bord på En Liten Röd och ska äta deras fondue. Den sägs vara riktigt god och själva restaurangen i sig är ju supermysig. Det ser jag fram emot. Ska åka hem och fixa till mig lite, byta om och sådär. Kanske blir det till och med klänning i afton !? *ett förvånat sus bland publiken*


Tänk att idag, för 5 år, sen satt jag på jobbet och var lite nervig eftersom vi då oxå hade bokat bord redan innan och skulle ut på vår första riktiga dejt. Vad vi inte visste då var att vi innan kvällen var slut skulle ha påbörjat det vi har idag. Vi hade planerat att dejta en tid och se vart allt ledde, men det sa bara PANG & BOM den kvällen...allt föll på plats på en gång och sedan dess har vi varit tillsammans. Så enkelt och så rätt. Plötsligt händer det !!


Jaja, nog med nostalgi...... // H

Av Hanna - 25 augusti 2011 07:10


Idag firar mannen och jag 5 år tillsammans och 4½ år som förlovade. Det känns som det dubbla eftersom vi hunnit med så mkt på den här tiden.....men det känns bra !!


Vi har funderat och haft oss om hur vi ska fira, ännu är inget bokat men vi har iallafall skaffat barnvakt till kvällen. Så kanske blir det en middag och bio ? Eller nåt sånt. Kanske inte det mest "romantiska" och påhittiga, men för oss som har några järn i elden är det ju lyxigt att bara få pausa vardagen och mysa lite.


Idag får man dessutom lön ! Mkt bra, mkt bra. Vi håller på och stoppar undan pengar för att kunna byta bil (så fort verkstadsnissarna blir klar med Forden....de har micklat på länge nu....grrrrr...) Ska försöka byta upp oss några prisklasser/årsmodeller så vi inte behöver byta på några år sen....men vi får se...kanske blir det en äldre bil i bra skick också - det måste inte vara en NY... Bara den är fin, säker och ekonomiskt försvarbar att köpa. Blocket går varmt hemma på kvällarna kan jag säga....   


Vi premiärklippte gräset igår oxå, jäklar vad det är grönt nu ! Fläckvis har det knappt tagit sig så vi har sått lite extra där, men på det stora hela så är det grönt och fint. Sen är takpannorna uppe på garagetaket oxå, de ligger i små prydliga travar - färdiga att läggas ut och sättas fast. Det blir nog påbörjat ikväll, igår sattes de här fågelskydden som sitter under nedersta pannan fast. Vet inte om det är nåt mer småpjuller som ska dit innan pannorna läggs, men det är iaf nära !


Såna här plastremsor ska hindra fåglarna från att smita in under taket och bygga bon. Hoppas det funkar, för fågelbon mellan inner- och yttertak är väl inte det roligaste att ha !?


Nu ska jag ta och göra ett ryck. Tänkte försöka smita lite tidigare idag och kanske skaffa en liten present till min karl för att påminna honom lite extra om att han är den bästa !


Ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards