Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Hanna - 9 januari 2013 10:40


....och snart helg. Brukar tycka att det är underbart, men inte nu. Sista helgen innan jobbstart. Fy huuunn. Gruvsamt så det skriker om det och inte alls så roligt som jag trodde/tyckte att det skulle bli. Men men. Måste försöka fokusera på den lilla lediga tid som är kvar istället.


Mini E och jag blev ju ensamma hela natten, de stannade kvar & kör ett race till idag med virket. Farmor är ledig så det passade ju perfekt, då kan M köra på som en iller i skogen och grabben kan vara med så länge han har lust. Han brukar ju vara med i timmar när det är skogsjobb på gång, men det är ju alltid skönt att veta att om han tröttnar så finns det sällskap som kan göra annat med honom eller bara hålla lite koll om han leker själv. Farfar tar säkert med honom på en skotertur oxå.


Har små barn nån sorts kris när de är 1 år !? Jag får inte gå mer en ett steg ifrån den lille, och han jagar efter mig så fort jag går in på toa eller till ett annat rum. Sitter vid mina fötter, sträcker upp armarna och gråter. Han gör inte så mot nån annan, om mannen har honom så är han mkt mindre känslig för att bli lämnad korta stunder. Är det helt enkelt för att jag är mamma ?? Vilket som så är det tufft, det där gnället orkar man inte med i längden. Så på det viset ska det bli skönt att komma iväg på jobbet..... Farmor brukar berömma honom när hon varit barnvakt att han "trör på" så bra själv och kan sitta med sina leksaker länge och leka. Varför är det inte så när jag är hemma med honom ? Jag hjälper honom igång med olika grejor, plockar fram och grejar. Han leker lite, men efter mindre än en minut är han efter mig. Jag hinner inte ens gå in köket och hälla upp mer kaffe innan han SKRIKER efter mig. Nu håller vi ju oftast till i vardagsrummet, jag får liksom göra allt här inne. Vika tvätt osv.....


Jag har ett problem. SKOR. Inga bra walking-skor och absolut inga löpskor. Anar en ganska stor utgiftspost där framöver....eller rätt snart. Måste komma igång på allvar med promenaderna, om jag ska börja springa till våren kommer det krävas en del walking innan. Alltså, vad har jag gett mig in på. Ha ha...det här kan sluta hur som helst. Verkligen. Men runt ska jag !! Mina nuvarande NIKE'sar är underbart sköna på foten, men jag får skavsår. Knyter hårt, knyter löst, osv osv....tunna strumpor, tjocka strumpor.... Men ändå - skavsår !! Så just nu är jag rätt så låst, mina kängor som varit bra att gå i vintertid har gett upp oxå. Måste lösa problemet pronto.


Nu ska vi ta och kirra lunchen och sen ska jag kamma till mig. Fick precis besked via sms att det blir kaffesurr idag med vännen J. Trevligt ! Ensam hemma, hon kommer barnfri, Mini E ska sova en stund efter lunch....vi kommer hinna surra loss. Det var ett tag sen så det behövs som det känns. Ser fram emot det !


Ha en fin dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards