Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Hanna - 25 januari 2010 13:41


Just nu är det lugna puckar. Har stretat på under förmiddan, gått igenom mina register, rensat bort makulerade beställningar, arkiverat avtal som jag fått in underskrivna och så vidare. Ordning och reda känns bra ! Just nu är det jättelugnt. Nästan så att jag inte har nåt att göra. Anledningen till det är jag för tillfället samlar beställningarna på hög, skriver inte ut några nya avtal och skickar ingenting vidare för projektering. Vi väntar på att vårt nya system ska tas i drift, så när det väl kommer i gång och jag kan börja behandla beställningarna där så kommer jag ha fullt upp !! Hoppas att det kommer i gång snart, börjar bli en hyfsad hög som måste in i systemet. Grabbarna ute på fältet som planerar grävning och installation måste ju få reda på vad de har att jobba med så de kan planera in det.... Men snart kommer det att gå för fullt igen ! Tills dess får man göra andra bra saker, städa pärmar och uppdatera register till exempel....  


Helgen var mkt bra. Åkte upp till min pappa och stannade där till lördagen. Det var lite synd om honom för han har slagit sig själv på handen med en slägghammare så den såg ut som en boll.....Abolut inget att rekommendera påstod han ! Jag kan inte annat än hålla med......fy f**n vad den såg ut !


Åkte ner till mamma efter lunch på lördag, gosade en massa med vovsingen Birka, Hjälpte henne att hålla undan tratten och  komma ner i vattenskålen. Hon är ju som sagt nyopererad och den där tratten gillar hon inte alls ! Vi åt även en mkt trevlig middag tillsammans med syrran & co. Brorsan tittade in oxå och hade med sig sin nya flickvän, trevligt att träffa henne. Söt tjej som verkade jättegullig. På det hela taget en mkt familjär helg. Alltid lika trevligt !   


Nu blir det mera pärmstädning. Återkommer kanske under kvällen med mer från helgen. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards