Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Hanna - 26 augusti 2010 14:32


Efter mötet på banken känns allt lite bättre. Vi har genom vår bankman fått kontakt med en annan mäklare som (om vi vill) gärna tar sig an vårt lilla dilemma. Hon hade en del idéer redan nu och det känns som om hon kommer vara mer engagerad och aktiv. Priset kommer nog bli lägre och upplägget ett annat, men vi har ju god marginal (mot vad vi köpte det för) så det är helt ok. Visningen i morgon är ju redan bokad, så vi får se vad den ger....innan vi bestämmer oss för nästa drag.


Kakelshoppingen blev (inte helt oväntat) en flopp. Blev lite sena dit och tjejen som skulle hjälpa oss hade en annan kund kl 11.30 så ingen hade riktigt tid med oss. Vi kollade lite och sen drog vi. Får ta nya tag efter helgen. Suck. Långbänk blev det visst av vårt kakel....Orkar inte med fler såna nu !!


En kväll med mys och verklighetsflykt är verkligen helt rätt nu ! Bara vara och inte fundera så mkt på sånt som tar energi, bara ladda med ny ! // H

Av Hanna - 26 augusti 2010 07:51


Hotell är bokat inför morgondagen. Mannen och jag drar iväg och myser till det lite, dels för att fira vår årsdag och dels för att vi senare under hösten inte kommer få så många chanser att hinna med varann. Det kommer ju vara fullt upp ett tag framöver. Ska bli härligt ! God mat och kanske en bio....sova en natt helt ostört, ta lite sovmorgon och sen shoppa på lördag !! Snälla lillfaster tar hand om Lilla E under tiden. De kommer säkert oxå få det jättemysigt.


Imorgon kl 15 har vi även en visning till. Så ikväll ska vi....STÄDA !! Fy f**n vad jag är less på det nu ! Men fint hemma har vi iaf !   


Idag kl 10 är det möte på banken som gäller. Diskutera lite vad och hur vi ska göra för att få radhuset sålt och vad som händer om vi inte får sälja innan det är dags för flytt. Kanske blir en uthyrning aktuell. Vi får se. Efter bankmötet ska vi på Nyströms och äntligen få hjälp med kakel- & klinkersval. Ev toppar vi det med en lunch på stan, min man och jag. Eller så går jag tillbaka på jobbet och jobbar som en galning....mitt ekonomivik är förlängt med några dagar....och jag håller dessutom på att jobba in lite inför min kommande ledighet. Vill ha RENT BORD när jag går hem den 31a....för sen är jag ledig i 12 dagar !!! *längtar*


Ha en bra dag vänner ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards