Alla inlägg den 16 september 2009

Av Hanna - 16 september 2009 21:08


...är jätteskön. Mjuk och go', precis lagom av allt. Nu vill jag få resten av vardagsrummet helt klart. Saknas gör taklister, matta, ordning i bokhyllorna och nåt på väggarna. Pyntet med andra ord, det roliga ! Måste fundera lite på vilken färg som ska bli piff-färg här inne. Lutar lite åt grönt, såg så härliga kuddar på Hemtex häromdan. Ska surfa runt efter lite mer idéer innan jag bestämmer mig....kanske fråga sambon oxå. Kyss


Ska även surra lite med mannen i mitt liv om hur vi ska lägga upp veckan på arbetsfronten här hemma. Har bestämt oss för att måla trappan oxå, och det vore ju mest praktiskt att göra det innan vi tapetserar där. Mera jobb. Men fint blir det !


Ha en trevlig kväll. Nu har halva veckan gått. // H

Av Hanna - 16 september 2009 09:23


Vad är det med min annars så snälla och lugna son !? Han sover som en kratta, grinar och beter sig jättetråkigt mest hela tiden. Det är tröttsamt för både mig och honom. Som tur är så har han ju kvar aptiten, så maten är det inget stök med. Kan det vara att han är frustrerad och trött eftersom han befinner sig mitt i en massa utveckling ?? Har för mig att han var likadan precis när han skulle till att börja krypa, han blev som en liten ängel igen när han kom i gång med det. Han har ju även tänder på G nu, så det kanske gör sitt till det med. Hur som helst så hoppas jag att det släpper snart så vi får vila lite från det.


Idag kommer som sagt soffan, nån gång kring lunch skulle de leverera sa de. Vi väntar med spänning ! Hoppas verkligen att den kommer passa så som vi har tänkt oss.


Nu blir det en mys-stund med grinig liten pojke. Han blir trött tidigt på förmiddan när han sover så hackigt på natten. Mamman oxå... Flört


Ha en härlig onsdag. Hej på er ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards