Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Hanna - 24 mars 2010 19:36


....har vi inte särskilt många. Det blir ju en kort påsk i år eftersom vi sparar ledighet till husbygget. Just nu lutar det åt att vi åker till min mamma och lånar deras hus (de kommer kanske inte vara hemma). Där kan vi vara ute, kanske låna en skoter, umgås med syrran och hennes familj och även göra en tripp upp till pappa och hinna träffa honom och den delen av släkten. Vi hoppar över fjällturen i år, det känns bli så mkt tid i bilen bara. Vi vill vara ute och sola, grilla och bara njuta ! Ska bli riktigt skönt med en långhelg tillsammans med de bästa. Helgen efter påsk blir det nog umgänge med M's familj, de som är lediga iaf. Hans lillasyster är ju oxå igång med husbygge och deras husleverans kommer lagom till påsk så de är nog upptagna med det. Tänk....om lite drygt en månad kommer de att få flytta in i sitt hus. Helt galet vad fort det går med Älvsbyhusen ! Sjysst påskägg !


- Va fick du i ditt påskägg ?

- Ett hus !!

  


För vår del verkar det som om vi ska vara glada om vi får flytta in till advent....*suck*  Leveranstiden är nu angiven till 19 veckor....och sen 12 veckors byggtid på det....Vi kommer nog få vänta ihjäl oss !


Nu ska jag kolla på Roomservice och vika tvätt. Sen är det Grey's ! // H

Av Hanna - 24 mars 2010 08:13


....fakturan som vi trodde skulle komma först. Nybyggnadskartan. Men som jag nämnde tidigare så blev den ett par tusenlappar billigare än vi budgeterat. Och sånt gillar man ju ! Ska scanna in den och maila iväg den till vår banknisse nu idag och sen betala den ikväll. Hoppas på besked av mer praktisk natur inom kort. Vill att det ska hända mer grejor ! Kanske ska vi ta en sväng till Nyströms kakel och börja kika lite på de grejorna. Ska ju väljas kakel och klinker till 2 badrum, hallgolvet, tvättstugan och till köket. Beslutsångesten kommer krypande....skräckblandad förtjusning !



Kanske vit mosaik....


Nu ska jag jobba. Fjärrvärmekontrakt står på agendan. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards