Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Hanna - 10 juni 2010 12:53


....satt ute på lunchen och det var underbart skönt ! Trist att behöva gå in bara...


Har en klump i magen och kan inte koncentrera mig. Sanningen är att jag är så nervös och stressad att jag inte får mig till att ringa mäklaren igen. Jag avskyr när saker skiter i hop så här...Är dålig på att nyttja mina rättigheter som kund och nöjer mig (alldeles för) ofta med service/bemötande som inte är helt ok. Det är något jag måste jobba med då den egenskapen är lite handikappande eftersom den även påverkar arbets- & privatlivet. Man blir lätt lite trampad på liksom... Men ibland är stubinen kort och då ryker det ur mina öron. Som tur är har jag lärt mig att hålla igen. Kan räkna upp flera situationer då jag är glad att jag medvetet tigit och inte gett det svar på tal som jag inombords vrålat ut. Så bara för att jag ibland låter folk vräka ur sig va' skit som helst utan att sedan behöva stå till svars för det betyder det inte att jag är mesig rakt igenom, jag väljer mina strider helt enkelt och vissa är ju inte ens värda att ta...


Oj nu lät jag visst som en tjurig argbigga, halkade visst in på ett annat spår...   


Nu tillbaka till allvaret ! // H

Av Hanna - 10 juni 2010 08:29


...himlen é blå. Åh vad skönt att leva då !


Kanonväder idag ! Cyklade till fsk och det gjorde Lilla E så lycklig. Han älskar sin hjälm och tog på sig den på en gång han fick veta att vi skulle cykla. Sen ramlade han i hallen och slog huvet i tvättstugedörren, så det var tur att han redan dragit på sig störtkrukan !   


I övrigt inte så mkt nytt. Hoppas höra av mäklaren idag. Nu har det inne på 3e dagen efter visningen och fortfarande inget besked. Jag både ringde och mailade igår utan resultat. Dålig service !


NU blir det lite nytta gjort. I eftermiddag drar vi på banken och räntesäkrar ! Tjohej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards