Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Hanna - 11 juni 2010 12:23


Efter att ha avvaktat i tre timmar (från det att de ringde från fsk) utan att NÅT har hänt har vi nu bestämt oss för att åka iaf. Men vi åker bil istället för buss. Lilla E verkar må jättebra, har bra aptit och hade inte varit jättedålig i magen heller (visade det sig när vi frågade lite närmre). Lite av en chansning kanske, men det skulle förvåna mig mkt om det visar sig att han är sjuk. Håll tummarna !


Hoppas att ni alla får en bra helg ! // H

Av Hanna - 11 juni 2010 10:18


Idag verkar vi få en sån där dag igen...när allt faller under kategorin TYPISKT ! Först ringer de från fsk och ber oss hämta Lilla E som på bara ett par timmar har lyckats bajja flera gånger och inte är helt bra i magen. Vi åt visserligen ärtsoppa till middag igår och så dregglar han KOPIÖST mkt just nu i kombination med mkt snor...så jag tror inte att han har magsjuka men jag förstår att de inte vill chansa. Han har varit "nödig" flera gånger varje dag på sistone helt enkelt, men nu kanske det var lite värre då eftersom de ringde. M åkte dit för att hämta honom och när de går till bilen skulle Lilla E köra vagnen.... Det slutade med att han välte vagnen och slog munnen i asfalten. Blödde en del och fläskläppen var ett faktum. Dessutom blödde det en del från tandköttet så M skulle ringa och se om det ska kollas upp. Det var det sista jag hörde, väntar på att de ska ringa igen och säga hur det går. Då får jag väl även en rapport på hur han verkar må, de sa visserligen på fsk att han var jättepigg och inte verkade sjuk så den biten är inte så farlig tror jag....men det blir inte långtur med buss iaf ! Det riskerar jag inte !   Sen är det inte säkert att vi åker över huvud taget till S-sund. Vi får se hur han verkar må. Många "vi får se" & "kanske" nu.... Livet som småbarnsförälder i ett nötskal !


Fortsättning följer.... // H

Av Hanna - 11 juni 2010 07:55


Lilla E och jag ska åka bussch till momma i eftermiddag. Det ska bli spännande att åka 1 ½ timme på en fullsmockad buss med honom. Han kommer väl tröttna efter 1 mil och sen gnälla de resterande 9. Det brukar vara mkt folk som åker, hoppas att det är lite lugnare idag.


Wiiiho ! De som var och kollade på radhuset i tisdags är intresserade på riktigt ! De skulle prata med sin bank och sedan höra av sig. Ev får vi besked redan idag, om inte så blir det på måndag. Kan det vara så bra att det löser sig nu !? Är fortfarande lite besviken på mäklaren för den dåliga infon, vi fick ju stega in på kontoret deras för att få reda på detta. Men men...löser det sig så är det väl snart glömt.   


Ang. räntesäkringen blev det inget spikat i går. Vi kom fram till att vi ännu inte har klart med hur mkt vi måste låna och räntesäkrar man för stort belopp kan man inte gå under det och låna mindre utan då måste man låna hela summan iaf och det känns ju inte så bra. Avvaktar lite. Men vi ser ut att kunna få bra villkor iaf och det känns desto bättre !


Nu lite mer nyttogöra...jobb.... // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards