Alla inlägg under december 2011

Av Hanna - 6 december 2011 10:24


Har varit hemma med lilleman från morgonen. Han klagade på lite magknip vid 6.30 och sen var han rejält lös i magen.....Så vi blev ju hemma då. Mannen kommer snart hem och byter av mig. Sticker in och jobbar några timmar... Det verkar dock inte vara nåt större fel på sonen, han har varit på toa en gång till och varit lite lös, men inte alls så farligt och han verkar må hur bra som helst. Kan han ha ätit pepparkaksdeg så magen spårade ur tro ?! Hur som helst så kom jag överens med fröken på telefon i morse att vi ska höra av oss i eftermiddag eller i morgon bitti och rapportera läget.....blir det inget mer spring på toa och han verkar må fortsatt bra kanske det bara var nåt tillfälligt. Vi får se helt enkelt. Håll tummarna !


Vi har iaf haft en mysig morgon här hemma. Tittat på julkalendern och byggt med lego. Har även hunnit tvätta upp lite sängkläder och annan "stor-tvätt" som jag inte tagit tag i innan. Inget ont som inte för nåt gott med sig ! En dag hemma när man ändå var uppe vid 6.15......kan man ju lika gärna göra lite nytta.


Nu ska jag svida om och fräscha upp mig för en sväng till jobbet. Ha en bra dag ! // H

Av Hanna - 5 december 2011 21:41


....mår man bara så gott. Som ikväll till exempel. Allt har flutit på så bra, kort fin dag på jobbet (8.15 - 15.15) och både hämtning och lämning på fsk gick bra. Middan gick snabbt och lätt att laga, sen bakade vi pepparkakor tillsammans innan grabbarna kikade lite Bompa medan jag vek tvätten. Lilleman i säng strax efter kl 19 och vi kunde med gemensamma krafter slutföra gardinprojektet i vardagsrummet. Sedan sattes en tavellist upp i hallen så vi kan ha lite lull-lull & belysning uppe där. Blev mkt fint ! Mannen drog på bandy och jag röjde undan det sista i köket, tog fram kläder och annat till morgondagen. Sen....från 20.30 nånting har jag bara slappat och mått gott. Druckit lite julmust, MSN:at lite med mamma, pratat med pappa i telefonen....osv osv.... Herregud så skönt ! Har fått en del gjort men ändå haft gott om tid till att bara vara. Me like !


Sovrummet har fått lite nytt oxå, både i möbel- och textilväg. Röda sängkläder och sängbord i vitt. (Malm från IKEA - har den stora byrån och nu även 2 sängbord i den serien) Ihop med julgardiner och ljusstake i fönstret blev det mkt mysigt. Nästan som ett nytt rum. Har även möblerat om lite så att spjälsängen ska få plats. Ska väl hämta ner den från vinden ganska snart.....tiden kommer ju gå så fort nu framöver. *weeeiiii*


På gravidfronten är det ganska lugnt på alla sätt, utom ett. Sammandragningar från h*l*e*e så fort jag rör mig. De gör inte (nästan aldrig) ont och känns inte ha förvärkskaraktär alla gånger - men de får mig att må sjukt illa och JAG KAN INTE GÅ samtidigt. Eller jo.....jag kan ju gå.....men inte NORMALT. Med Lilla E i magen var det aldrig såhär..... Igår när jag skulle kliva ur bilen och gå in i huset fick jag stanna 3 ggr och andas/vila eftersom jag var som en enda stor krampande muskel som nästan kräktes på uppfarten. Känns inte alls som att nånting är på G......men jäkligt störande är det !! En annan sak som är annorlunda nu mot sist är alla ilningar i ljumskar och den ständiga "jag-kissar-på-mig-känslan" som inte alls handlar om kissnödighet egentligen utan mer om tryck och ilningar i den regionen. Min navel har även börjat visa tendenser till att vilja vända sig ut & in - det är så roligt att magen har en så annorlunda form den här gången. Den står rakt ut och är inte lika bred som sist.  2 olika resor - 2 olika barn ! KUL !


Vi var ju på IKEA i helgen. Mkt mysig dag trots att man var fattig, trött och svullen när man kom därifrån. Alltid gött att åka på en liten svängom med älsklingarna. Shoppade en del julklappar och en del till hemmet. Kom som vanligt på lite grejor som man glömt när man började packa upp.....men så verkar det ju som att det ska vara när man varit iväg.  


Nu lite sista-rycket-fix innan jag stänger ner och gör kväll. Ha det gott !! // H 

Av Hanna - 2 december 2011 07:21


Jeezez ! Latheten känner inga gränser denna veckan. Kvällarna har varit galet slöa ! Den andra gardinen i vardagsrummet (sydde ju bara upp EN i måndags) har inte kommit upp, adventspyntet har inte gått framåt i övrigt heller. Städningen har varit obefintlig. Det enda som hänt har varit att tvätten har avverkats i vanlig ordning och köket har hållits i någorlunda skick. Sen resten av tiden har vi degat bara. Tröttisar hela familjen. Hoppas att helgen kan ladda oss med ny fräsch energi !! Skulle verkligen behövas.


Helgen kan bli lite hur som helst. Inga direkta planer med andra ord. Till veckan som kommer blir det nog lämning på fsk vid 7,45 och sen jobbstart för mig 8,15..... Lyxigt värre ! Hämtning vid 15,15 om allt går gott. Känns ju rätt ok. Hoppas som sagt att orken är lite mer närvarande så man verkligen får ut nåt av den tid man vinner på att jobba mindre !


Nu ska jag agera postmästare, den ordinarie är nämligen sjuk. Trevlig fredag på er ! // H

Av Hanna - 1 december 2011 12:43


Japp, fr.o.m idag jobbar jag deltid. Härligt ! Dock hinner jag inte gå hem tidigare idag eftersom vi har lite möten m.m på eftermiddan. Men kanske imorgon då.... Det som blir mer än de 6h / dag som jag ska göra lägger sig ju på flexen och kan tas ut vid annat tillfälle. Måste verkligen säga att FLEX-tid är hur bra som helst !! Riktigt praktiskt.


Hemma inget nytt, har varit trötta familjen hela veckan så vi har mest bara ätit, sovit och gjort det nödvändigaste om kvällarna. Fredag kväll blir återigen myskväll för mig och den lille eftersom mannen ska på julbord med jobbet. Det känns HELT ok !


Ha en bra dag ! // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards