Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Hanna - 20 februari 2011 14:49


...så bra som en söndag kan bli. Så bra har den här söndan varit hittills. Helt otroligt härligt och mysigt har vi haft det. Mysmorron med gosig lilleman, frukost framför brasan, lite småplock och kaffe. Läste lite "Må Bra" medan grabbarna tog en tur med Snowracern. Lunch och sen promenad till Jysk, kollade på lite nya kuddöverdrag, nu vill jag ha in vårfärger !! Nu hemma igen och vi poar på lite olika grejor. Allt i godan ro och TILLSAMMANS ! Det är precis så man vill att helgen ska vara. Man hinner med att både vara ledig & slapp, samtidigt som man får lite nytta gjort. Lovely !


Igår storstädade jag, skurade golv och torkade lister överallt. Köket glänste ! Sen fixade vi tacos i massor  som vi bjöd fam Velour, Lillfaster med sambo samt vännerna J & G på. Vi var 10 personer som åt och det var trevligt, maten blev god och vi hade en lagom soft kväll. Mello var igång på tvn, men vi hann nog inte lyssna/kolla så mkt för det surrades om både det ena och det andra. Barnen somnade (efter lite protester) i bra tid och vi vuxna hann umgås och käka godis i lugn och ro. En lyckad kväll tyckte jag, hoppas de andra tyckte likadant !   


Nu ska vi ta och fixa lite matlådor, och kanske baka nåt. Måste prova nya hushållsmaskinen som käraste M fick i födelsedagspresent. Har sms:at vännen T med tillhörande M och erbjudit söndagskaffe, och nappar de på det kanske vi kan bjuda på nåt nybakat då. Vi får se.


Hoppas att ni alla haft en lika bra helg som vi har haft, den har laddat batterierna ordentligt ! Hoppas att ork-boosten räcker länge. Solsidan ikväll dessutom. Yippi ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards