Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Hanna - 24 februari 2011 13:58


...och det går upp och ner med febern hela tiden. Så idag vid lunchtid när det var lite lägre temp på lillen packade jag ner honom i vagnen och promenerade bort till vännen P och drack en kopp kaffe, surrade och njöt av att komma utanför husets 4 väggar. Han sov sött i vagnen utanför köksfönstret under tiden. Det gjorde oss båda gott, för när vi kom hem var han utvilad och jag hade fått lite miljöombyte. Mkt bra deal !   


Nu ska jag leta efter ett kvitto från IKEA. Ska (om jag hittar det) skicka med det och en stödbräda när J&G åker mot S-vall i helgen. Vi köpte ju en säng till Lilla E och plockade även med denna stödbräda. Upptäcker när vi kommer hem att stödbräda INGICK i sängen vi hade köpt....så nu har vi alltså en sån som vi inte behöver. Hoppas att jag hittar kvittot nu när de är snälla och hjälper oss lämna tillbaka den....Inga stora pengar men samtidigt sjysst att få tillbaka dem och kunna använda dem till nåt annat som man behöver.


Hade tänkt städa idag, men på nåt vis har dagen gått åt till annat. Men dammråttorna ligger ju kvar....så det ordnar sig nog....Mannen ska ju vara hemma i morgon.... 


Det är så underbart fint ute nu, var är skotern man önskar sig en dag som denna !? Vi är så i valet och kvalet om vi ska köpa en skoter eller inte, det kliar i fingrarna samtidigt som vi vet att vi har mkt utgifter framför oss oxå med allt vi ska göra utomhus....Svårt när man har pengar undanstoppade som delvis ska gå till annat, men som skulle räcka till en hel del nöjen oxå.... Egentligen lätt, fixa allt som har med huset att göra och unna sig nöjen sen. Men är man insnöad på nåt så är man.... *suck*


För övrigt så har Lilla E varit helt torr i 4 dar och lika många nätter ! Han har ju varit torr utan olyckor många gånger/dagar förut men inte så här många dagar i sträck och utan att man påmint honom att gå på toaletten ! Nu har han sagt till själv varenda gång och det har funkat så bra ! Undrar när han är så säker så man kan sluta gardera med blöja på natten och när man är utomhus ? Kanske lagom tills han blir 2 ½ ?


Nu ska elda lite i kaminen och sen börja tänka på maten. Hej !! // h

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards