Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Hanna - 21 februari 2011 15:29


...sitter och önskar mig saker kan jag ju lika gärna fortsätta...


Flätad svart korg, 48 x 50 x 37 cm

Vedkorg

Vet inte om den rymmer så mkt ved eller om den är bra....men den är snygg !

Bilden lånad från ilva.se

 

Väggklocka från Koziol

Bilden lånad från favoritsaker.se

 


Söta burkar för disk- & tvättmedel från Derrière la Porte

Bilden lånad från favoritsaker.se

 

Nyckelringshus från Qualy

Bilden lånad från favoritsaker.se

 

Lite smått och gott som gärna skulle få pigga upp hemma hos oss. Nu ska middagen fixas. Hej ! // H

 

Av Hanna - 21 februari 2011 13:46



multirand_20003a

Sittpuff från Mio

 

När lilleman sov lunch idag gick jag upp till Jysk och köpte nya turkosa kuddöverdrag och så var jag in på Mio och blev kär i sittpuffen ovan. Den vore perfekt till allrummet, att sitta på när man kollar på lillteven som står där. Sen ska vi väl ställa dit en soffa.....men först måste garaget bli klart så vi kan flytta ut frysboxen....så....tills dess får en eller ett par mysiga puffar duga som sittmöbel. Vad tror ni om den färgklicken i vårt annars ganska vita hem !?


Hann även med att förälska mig i en hyllkombination att sätta på väggen. Ska lura med mannen dit när han kommer från jobbet och se vad han tycker. Hyllan är en typ av stringhylla och jag funderar på att sätta den på väggen bredvid kaminen. Tänkte ha böcker, lite foton och kanske nån blomma i den. Precis som man brukar i en bokhylla mao. Hi hi hi.....


(Detta var enda bilden jag hittade, fick bildgoogla fram den. Tack för lånet !)

Nåt sånt här som man har i lite olika höjder och bredder....vad tror ni om det ?

 

Nu lite mera kaffe. Lilleman har fått lite högre feber under dagen, men halsen verkar bättre. Alltid nåt. Hej ! // H


Av Hanna - 21 februari 2011 06:59


Jaha, lilleman var lite snorig igår, kanske liiite gnälligare än vanligt på eftermiddan & . Somnade ändå för natten hur lugnt som helst. Vi kollade Solsidan och skulle just välja bland söndagsfilmerna.....när vi hör jordens hostattack och nåt som låter som en tåg-vissla !? Det var Lilla E som på ca en timme blivit jättehes och fått ont i halsen. Turbosjuka ! Var jätteledsen och klagade på halsont, ville dricka vatten och sitta i famnen. Tog ingen temp, men lite feber var det nog. Han är inte lika "akut-hes" idag men det låter tungt när han andas och han säger att det gör ont. Så vi är hemma och tar det lugnt idag, han pyser framför Bompa just nu. Temperaturen ute är tack & lov mänsklig så till lunch blir det nog en promenad med lilleman sovandes i vagnen. 


Jag känner att jag slappade verkligen till med träningen förra veckan (hade en OK anledning iofs men det känns ändå inte kul) så nu vill jag komma igång igen. Promenader mån-tis-ons och så gymet tis & tors. Ska försöka få till en promenad VARJE DAG, men kanske inte 1h varje gång, det målet får gälla mån-tis-ons. Ja på söndagar brukar det ju kunna bli en långrepa oxå....Måste ju försöka få det lite jämnt fördelat över veckan, blir lätt att man kör järnet i början och sen mot helgen orkar man inte.....Ja ja...nu får vi se hur det blir med det sjuka barnet, svårt att hinna på gymet före jobbet om man är hemma. Får kanske bli efter jobbet istället om det blir flera dagar....inga undanflykter denna vecka !!


Käraste M håller på att byta smörjmedel i en av maskinerna på jobbet, så han kan nog inte ta någon VAB-dag nu, iaf inte i början av veckan. De började förra veckan med att ta väck det gamla smörjmedlet och så har de rengjort och haft sig. Idag ska de fylla på med den nya oljan....(väldigt förenklad förklaring) så  han har det han gör.  Själv har jag det ju ganska lugnt på jobbet fortfarande och så kan jag ju kolla mail och ha lite kontakt med kontoret hemifrån så det funkar rätt ok för mig att vara hemma.


Nu blir det lite Philofix. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards