Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Hanna - 27 februari 2011 21:56


Söndagen snart slut. Måndagen snart här. Tjohej.....


Lilla E sov ju ovanligt sent idag och vaknade faktiskt rätt pigg och glad. Ville ha både festis och lite yoggi. *skönt*. Han ville titta på Bilar-filmen medan vi lagade mat. Käkade kyckling och ris, en helt ok portion. Kollade lite mer på tv, duschade och hade lite mys med efterrätt. Han var lite varm men glad.... Kollade en temp innan han la sig bara för att ha lite koll.....39.1......Suck ! Nu sover han men är helt svettig och han hostar rätt mkt. Det har börjat lossna lite när han hostar, så nu väntar vi bara på att han ska kräkas upp allt slem som verkar åka upp och ner när han snorar och hostar. *urk* Men det vore nog bra om han fick ur sig lite av det oxå.... Hur som helst så blir han ju hemma i morrn och M ska även ringa BVC och fråga lite om det är vanligt med så pass hög feber så många dagar i rad. Kanske säger de att det är i sin ordning, eller så vill de titta på honom. Vi får se. Känns iaf skönt att han är så pass pigg emellanåt och inte klagar på ont nånstans, men samtidigt så känns det inte bra att lillkroppen får slita så länge med feber och skiten som orsakar den. Kanske behöver han lite hjälp på traven för att bli fri det han bär på !?


Tyvärr kan jag inte bocka av så mkt på listan från föregående inlägg som jag hade hoppats på, men lite av det har gjorts och även lite annat som inte fanns med. Känns som vi haft en bra dag, lite ledigt, en promenad, lite nytta, lite god mat, lite film och allmän söndagsfeeling....


Kommande vecka hoppas jag kunna trappa upp träningen igen, åtminstone få till mer promenader och med lite tur ta mig iväg på Yogan oxå. Vi får se, men en sak är säker....de senaste veckornas uppryckning har verkligen fått in mig på rätt spår för nu SAKNAR jag träningen & vardagsmotionen som tusan när jag av olika anledningar inte får till önskat antal pass. Skönt !!! Ett av mina mål är uppnått !


Nu ska jag gå och lägga mig, har en ny bok som ska plöjas igenom. Får nästan tvinga mig själv till att lägga bort den för att den inte ska ta slut alldeles för fort.....har inte läst på länge, verkligen saknat det !


8e boken i serien om Harry Hole

GRYMT BRA !!!

 

Önskar att min lille hjälte ska bli frisk snart ! // H


Av Hanna - 27 februari 2011 14:35


Här hemma varvas febertopparna med stunder som verkar feberfria. Han är pigg, för att sedan bli slö & orkeslös. Det har varit HETA nätter, säkert en bra bit över 40 grader. Sen på morgonen piggt och glatt, för att framemot lunchtid bli febrigt och slött igen. Han vill inte äta så mkt, och idag har han nästan inte ens velat dricka nåt. Som tur var hann vi äta frukost ordentligt innan han slöade till igen. Erbjuder festis och vatten om vartannat men han vill inte ha. Han säger att han vill sova och somnar sittandes i vagnen.... Fattar inte, vissa dagar denna vecka har ju varit så gott som helt feberfria och han har varit så pigg. Har hållit honom ifrån ansträngande aktiviteter men ändå försökt lufta honom i vagnen när vädret tillåtit. Nä, blir det inte bättring inom kort ska jag nog ringa 1177 och fråga om råd, feber till och från i en vecka, dessutom blir det ju liksom sämre och sämre !? Inte likt honom att vägra mat och att somna flera gånger om dagen, det gjorde han inte i början av veckan och har heller inte gjort förut när han varit sjuk. Nåt vingel är det......


Annars är det väl bra. Jag är tussig men feberfri, M lite tussig och har haft lite  feber han med. Så det är en familj på lågfart just nu.... Imorgon blir det jobb för mig, så får grabbarna vara hemma.


Har iaf lyckat få lite nytta gjort idag och har några saker kvar att fixa...om allt blir gjort idag återstår att se....   Men det är så härligt när man kan bocka av från en lista....så jag gör en iaf....


* Fasadsiffror uppe !

*Siffror på brevlådan uppe !

*Utegivaren till trådlösa termometern uppskruvad på lämpligt ställe !

*Barnstol, potta och spjälsäng upp på vinden !

*Våra sängkläder tvättade, ska städa sovrummet och sen renbädda !

*Urvuxna kläder packas ner och ställs undan !

*Sortera ut porslin och annat som ska på loppis !

*Matlista för kommande vecka !

*Klä om sänggaveln !


Åh vad jag önskar mig en dag till på helgen, det är söndag och NU får jag upp farten... Typiskt....men det är ju ett bra tecken för mig och min förkylning iaf. På bättringsvägen ! Yippi !


Hoppas att ni alla haft en bra och lite friskare helg än vad vi haft. Hej ! // H


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards