Alla inlägg under april 2009

Av Hanna - 16 april 2009 23:31


Här kommer lite bilder från vår påsk. Tyvärr är vår kamera lite opålitlig så det blev inte så mkt bilder som vi hade hoppats på...


Så här fin utsikt har vi från stugan.


Här sitter vi ute på farstubron och myser och kikar på utsikten.


Lilla E i sina solglasögon.



Käraste M mår gott i solen.


Skoter och kälke lastat för att åka hem igen.


Kanske lägger in mer bilder sedan. Tjing Tjing ! // H



Av Hanna - 16 april 2009 23:10


Efter lite mer än en vecka hemifrån är vi nu på hemmaplan igen. Har haft en kanonpåsk ! Vädret har varit växlande men vi har varit ute en hel del iaf och resten av tiden har vi myst inne i stugan. Stannade kvar några dagar extra där uppe när mamma & co åkte hem. Åkte på en rejäl förkylning både jag och Lilla E lagom till påskafton, men nu är det bättre och den värsta hostan har gett sig. Ett par dagar till så är vi helt i form igen !


Nu får det ta och bli vår ! Så känner jag varje år efter påsk. Vill ha vinter över påskhelgen så man kan åka skoter men sen får det gärna sätta igång och smälta bort ! Så varsågod Fru Tö, kom och ta all snö !


Återkommer med bilder från helgen. // H

Av Hanna - 10 april 2009 22:52


Nu är vi i Strömsund, ska sova här i natt för att tidigt i morgon bitti åka vidare till det bästa stället på jorden, nämligen J O R M ! Ska bli så härligt att komma upp till stugan, där mamma, R & brorsan redan är och bara njuta av lugnet. Så fint och avkopplande där uppe ! Hoppas på finväder så vi kan vara ute och grilla varje dag ! Förhoppningsvis kommer vår kassa kamera att fungera så vi kan ta mkt kort.


De två senaste dagarna har vi varit hos M:s föräldrar och umgåtts med dem. Var ute och grillade idag, vädret var lite växlande men helt ok.


Nu ska vi knoppa. Har 17 mil att åka i morgon bitti, vill ju komma fram i bra tid så vi hinner med att åka ut en sväng !


Ha nu en riktigt G L A D  P Å S K ! Det ska vi ha ! // H, M , Lilla E


Av Hanna - 8 april 2009 22:32


Det är lyxigt att få vara hemma själv ibland. Har fått en del gjort. Städat både hallen och vardagsrummet. Vikit in en massa tvätt i garderoberna och plockat ihop allt som legat och drällt runt om i lägenheten. Känns fint och rent nu ! Skönt.


Grabbarna är ute hos Lilla E:s farmor och farfar. Jag ska åka dit jag med nu, blir där i ett par dagar. Får se hur det blir med bloggandet under tiden.


Ha det så himla bra allihopa. Vi hörs ! // H


Mammas tuffing !

Tuff kille !

Av Hanna - 8 april 2009 18:22


Nu är jag helt ensam hemma. Händer inte så jätteofta. Ska göra ett riktigt städ och tvätt-race så det blir fint till påsk. Kommer nog inte vara hemma så mkt i helgen så det är ju skönt om det är städat, rent och fint och kläderna är tvättade. Då kan man göra det man känner för under helgen och inte behöva gruva sig för att det ska va stökigt och tråkigt när man kommer hem. Avskyr att komma hem till oordning och tvätt.


Dags att dra på lite musik och sätta i gång. Ha en bra kväll ! // H

Av Hanna - 8 april 2009 09:53


Blåsigt och trist ute. Yr lite snö i luften. Hade gärna fått varit roligare väder. Men men....det kommer väl !?


Idag ska vi gå till Öppna Förskolan och fika påskfika, sedan ska vi ha sista träffen med föräldragruppen. Säkerhet och barnolycksfall tror jag det handlar om idag.


Är det nån som vet hur det funkar att frysa in Katrinplommonpuré ? Lilla E fick ett par skedar i går eftersom han varit lite trög att göra nr 2. Det funkade jättebra, löste problemet så att säga. =) Nu är det ju en del kvar i burken som han kanske inte kommer behöva äta just nu, och det håller ju bara 3 dagar när burken är öppnad... Nån som provat att frysa in sånt ? Är ju inte hela världen iofs, kostar ju bara 5-6 kr med en burk, men iaf. Kan man spara så det finns att ta fram vore det ju bra....


Nu är det dags för oss att börja ställa i ordning för att gå. Ha en bra dag. // H

Av Hanna - 7 april 2009 16:09


Lilla E klarade av provtagningen utan en enda tår eller minsta lilla gnäll. Han var så duktig så jag fick ont i magen. Så himla skönt att det är avklarat. Provresultaten kommer dröja eftersom proverna skickas till Umeå, men den 5 maj är vi iaf inbokade på återbesök för genomgång med läkaren av vad proverna visar. Så vi får vänta.....


Nu ska vi på affären och handla lite. Hörs sen ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards