Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Hanna - 10 januari 2009 23:45


Det blev ingen hemmakväll med grabbarna, ingen helkväll iaf. Vid 21-tiden åkte vi in till stan och umgicks ett par timmar med M:s syster M, hennes kille D och de för kvällen hitresta boysen M & C. De drog vidare på kalas vid 23-tiden, då åkte vi hem. Nu är vi parkerade i soffan, Lilla E har precis ätit sitt nattmål och ligger nu mellan sina två krokodiler i sängen och sover sött.


Just nu är det Scream 2 på TVn. Inte så bra för mig att kolla på, jag ska nämligen vara själv en stund i natt när min snälla M åker in och hämtar partynissarna och ger dem skjuts hem. Det är ju en töntig film egentligen, men för mig som brukar ligga och stirra på balkongdörren och vara halvskraj till vardags är det ju sådär lagom smart att kolla på skräckis innan läggdags. Så då har man erkänt att man är mörkrädd oxå, underbart i kombination med livlig fantasi. ;-)


Hoppas att jag kan sova gott. Och ni med. Go'natt // H

Av Hanna - 10 januari 2009 16:32


Lördagskvällen närmar sig med stora steg. Lutar åt en skön hemmakväll med mina grabbar. Det blir mysigt.



Go' kväll !! // H

Av Hanna - 10 januari 2009 11:40


Lördag och inga måsten. Det är väl härligt ! M har tagit skotern en sväng till Gräfsåsen för att kolla på Arctic Cat Cup. Nu när Lilla E och jag stannade hemma kunde han ju lyxa och göra det. ;-) Kommer verkligen bli skillnad på denna vintern mot förra, då hade vi varsin skoter och körde uppemot en 200 mil var. Nu har jag sålt min skoter eftersom jag/vi inte kommer hinna vara ute och köra på samma sätt i år. Jag saknar den ! En sak är säker, så fort Lilla E är stor nog ska han få följa med ut och åka skoter. Så småningom ska jag även skaffa en egen igen oxå. Att åka bakpå är ingen hit ! =(




Men men....allt har sin tid. Och just nu är det bäbistider ! =)


Lilla Älskade E sover som en hel tonåring. Jag är helt förundrad över detta fenomen. Man var ju inställd på sömnlösa nätter och påsar stora och svarta som sopsäckar under ögonen när man fick  sin bäbis. Och så sover han, och har gjort sedan dag 1, nästan hela nätterna !! Något vi är otroligt tacksamma för och såklart hoppas man att det kommer hålla i sig. I natt sov han från kl 00 - 06 och sen från 06.30 - 10.30.  Stor puss till dig min lillgubbe !



En rolig sak som inträffade igår var att jag pratade med vänninan J på telefonen en lång stund om både allt och inget. Vi sa hej och la på, bestämde att höras till veckan när hon kryat på sig. Efter en stund får jag ett sms där hon berättar att hon börjat blogga !! Jag kunde ju inte annat än svara att "det har jag oxå !! "  Så nu kan hon och jag kolla in varandras bloggar lite nu och då eftersom vi inte hinner träffas lika ofta längre. Hoppas bara inte att bloggandet kommer ersätta ALLA trevliga fikastunder  *hi hi hi*


Nu ska jag ta och passa på att hoppa in i duschen medan minimänniskan sover.


Ha en bra dag kära läsare ! // H


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards