Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Hanna - 27 januari 2009 22:38


....att vara täppt, snorig och trött. Tråkigt !


I kväll åkte vi till Lötbacken och hälsade på Lilla E´s faster med familj, även kända som M , D och kusin Stora E. De bjöd på kaffe och glass. Gott och trevligt. Kollade på Madagaskar, det är ju en riktigt rolig film. Hade inte sett den förut, kollar inte på film alldeles för ofta om man säger så.


I morgon är det babymassage igen. Efter det blir det nog en sväng på stan, för att inhandla present till kusinen Stora E som fyller 1 år på lördag. Med lite tur kan M ta ut lite komp och följa med på shoppingrundan. *håller tummarna*


Dags att mata Lilla E inför natten och sen krypa till kojs med nya boken som påbörjades i går.


Godnatt ! // H

Av Hanna - 27 januari 2009 12:55


Ja det kan man säga att vi haft, ett break från allt vad dator och bloggande heter. Sist jag skrev nåt var i torsdags, då var det inte så muntra tongångar. Sedan dess har vi haft lite besök och även varit hemifrån ett par dagar så nu är batterierna laddade igen. Jag behövde bryta vardagslunken helt enkelt.


För er som orkar läsa vad den rafflande helgen erbjöd kommer här ett sammandrag, väldigt kort och kapat.


I fredags kom min mamma på besök och stannade till lördag eftermiddag. Vi hann laga god fredagsmiddag, ta en skön promenad, äta efterrätt, kolla på Let´s Dance och surra innan vi gjorde kväll. På lördan var vi i väg och kollade lite i affärer, shoppade några smågrejor och åt god lunch på Eastern Palace. Hem och drack lite kaffe i väntan på hennes skjuts. Mycket trevligt med ett mamma/mormorsbesök !


Lilla E (1 ½ månad gammal) i mormors famn


Lördag kväll åkte vi ut till M:s föräldrar, umgicks och hade det lugnt och skönt. På söndagen fick jag en efterlängtad sovmorgon ( tack käraste M ) och resten av dagen spenderades i godan ro. Vi lämnade Lilla E med farmor och farfar en stund och åkte ut med skotern, det var skönt och roligt ! Hade snöat en hel del så det var mjukt och gott före. Stannade kvar hos dem till måndagen så M åkte därifrån direkt på jobbet. Han kom tillbaka på eftermiddagen, vi åt middag, drack kaffe och kollade på SVTs Stormen. Sen åkte vi hem. Väl hemma var det dags att göra kväll. Sova.


Jag har varit förkyld i några dagar så det är kanske det som gjort att hela helgen har förflutit i väldigt makligt tempo. Är fortfarande täppt men hoppas att det släpper snart.


Lilla E har iaf börjat vända på sig mer och mer nu. Mest vänder han åt vänster, men han försöker även sig på att rulla åt höger fast det går inte lika bra. Men det kommer nog snart som han stretar på. Man tittar bara bort en liten stund så ligger han där på mage och spattlar med benen. Så himla roligt !


Idag har vi haft besök av J. Det var länge sen !! Jättekul !! Hoppas att vi hittar fler luckor framöver ! Skönt att få snacka och skratta lite.


 Lilla E & J


Nu ska jag gå och hämta posten medan min lilla prins sover.


Ha det gott // H

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards