Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Hanna - 13 januari 2009 22:09


...var tisdagen det. Skinkfrestelsen blev god och fick med beröm godkänt av M när han kom hem.


Nu i kväll har vi varit hos A & D som flyttat in i en ny lägenhet nyligen. Premiärbesök där för oss. Trevlig lägenhet, lite surr och gott fika. Åkte hem när de skulle kolla på Andra Avenyn, den serien har varken jag eller M sett ett enda avsnitt av. Undrar om den är bra !?


Just nu sitter jag och lyssnar på Lilla E som jag la för en stund sedan. Hörde att han muttrade och gruffade lite först, men nu är det tyst. Funkar jättebra att ge honom mat, byta blöja, ta på honom pyjamas och sen lägga i sängen. Säger godnatt och smyger ut. Vi har dörren till sovrummet öppen så han hör oss hela tiden och det verkar som om det räcker för att han ska varva ner och somna. Hoppas verkligen att detta är en rutin som vi kan fortsätta med !!


Dagens roliga ! En kille som M har bott granne med och alltid lekte med som barn ringde i kväll och berättade att han ska gifta sig i maj. Han bor numera i Göteborg så om allt stämmer och inget oförutsett inträffar ska vi åka dit i maj och gå på kalas. =) De har haft väldigt lite kontakt på senare år och jag har aldrig träffat honom så det ska bli kul ! M ska även göra deras ringar.


 Undrar om han tänker göra nån vigselring åt mig  nån gång !?!


Info om Signo B034


En sån skulle matcha min förlovningsring kalasbra. *blink blink*


Hur som helst ska det bli trevligt att gå på bröllop. Sjysst med en liten semestertripp i maj söderöver oxå. Jag är ju ledig så för mig är det ju bara att åka, M får komma i håg att lägga in om ledigt i god tid så det inte strular med det när det börjar närma sig.


Nu ska jag lägga ner det här för idag och goas lite med min tilltänkta make. 


Sov gott, hej hej ! // H 

Av Hanna - 13 januari 2009 13:52


Nu när jag gjorde skinkfrestelsen så blev jag överraskad och mkt glad ! Jag avskyr egentligen att skala potatis för vår skalare suger ! Men nu hade vi ju köpt en ny, som det var första gången jag använde. Och den var så bra !!!


Rekommenderas starkt !!



Tack Sveico !




Av Hanna - 13 januari 2009 07:16


Gårdagen avlöpte ganska snabbt, Monstret Måndag är inte så hemskt när allt kommer omkring. Lilla E och jag hade en lugn förmiddag då vi fick lite gjort här hemma, sen gav vi oss ut  i halkan ( 5 plusgrader !! ) för att ta oss till Torvallas Hälsocentral. Jag provade mina nyinköpta broddar och de får godkänt. Har köpt snikmodellen (bara brodd fram under foten) vilket innebar att jag vissa delar av vägen fick gå på tå ! Måste ha sett snyggt ut. Mitt problem när jag är ute och halkar är ju oftast att jag slinter på hälen när jag sätter i den, och dessa billiga broddisar gjorde ju inte ett skit åt den saken. Men de var jättebra när det var lite uppför och man behövde lite extra fäste för att ta sig nånstans överhuvudtaget. Tyvärr ingen försäkring mot brutna ben och öm svanskota, men som sagt så får de godkänt iaf.


Efter besöket hos barnmorskan kom M och plockade upp oss, vi handlade lite och åkte hem. Käkade sill, potatis, ägg och sallad till middag. Mkt gott. Sedan kom M:s kusin F med flickvän J på besök. Vi drack lite kaffe och kikade på TV. När de åkte var det inte så mkt kvar av kvällen...


Jag ringde och pratade med mamma en bra stund om lite allt möjligt, kollade samtidigt Prison Break ( fast jag fattar ingenting nu eftersom jag inte hängt med, vilket är svårt att göra när man pratar telefon samtidigt iofs ). Precis lagom till Sex and the city ville Lilla E ha mat inför natten. Sedan la jag honom, gick och borstade tänderna, kröp ner i renbäddad fräsch säng. Jätteskönt. För en gångs skull var jag rejält sovtrött och läste bara 2 sidor i min bok. Släckte lampan, sa godnatt till käraste M, somnade.


Det var gårdagen det. Idag blir det hemmadag, ska göra en skinkfrestelse och försöka få ordning på Lilla E:s kläder. Han har ju vuxit ur en del som jag tänkte lägga undan så att vi hittar de kläder som han faktiskt kan ha när vi öppnar garderoben.


God dag ! // H

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards