Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Hanna - 21 januari 2009 13:28


Nu är vi hemma efter babymassagen. Det gick jättebra och Lilla E verkade gilla det. Han blev sömnig och somnade nästan direkt när det var klart. I dag gick vi igenom benen. Nästa gång blir det repetition av benen och genomgång av mage & bröst. Efteråt promenerade vi hem med J & J som bor åt samma håll. Trevligt med sällskap !


Pratade även med en tant som bor en bit nedanför oss ( i ett jättefint hus ) som berättade att huset mittemot hennes troligtvis kommer bli till salu i sommar. De som bor där håller på att bygga nytt hus som blir klart till hösten. Mycket intressant ! Vi trivs ju så himla bra i området så det vore ju kanon om man kunde lägga vantarna på det. Om huset är nåt att ha dvs, det får man ju se då.  Men vi fortsättar väl leta så länge, man vill ju inte haka upp sig på nåt som är så pass osäkert. Men en sak är säker....Jag vill flytta nu !!



Det börjar bli dags för dagens svep. Dammsugaren ska fram till att börja med. Sen blir det nog lite allmänt plock. Finns alltid nåt att stöka med. Skönt att man har laddat med en rejäl promenad !


Ha en bra dag // H



Av Hanna - 21 januari 2009 00:12


Jaha, då är klockan mitt i natten och jag kan inte sova. Herrarna i huset sover, den ena sedan 3 ½ timme tillbaka och den andre har precis lagt sig men sover redan iaf. Jag skulle oxå vilja ha så lätt för att somna. Med min vanliga flax kommer jag ligga och vrida och vända mig så länge att när jag väl slår igen ögonen och börja slumra kommer Lilla E vakna och vilja ha nattamaten. Han åt nämligen kl 20.00 senast....så vid 02.00 ungefär går nog larmet. =) Detta innebär ju att han bytt sovtider igen. Som sagt.....* he he*


Vi ska iväg på babymassage i morrn förmiddag så jag kommer ju kliva upp ganska tidigt för att vara säker på att hinna göra mig själv i ordning innan lilleman vaknar. Upplagt för en del gäspande. Tur att vi har en bit att promenera för att komma dit, kanske vaknar till under tiden. Hinner nog ta en kaffekopp på Gläntan oxå innan vi börjar.....


Idag blev det lite gjort ändå. Badrummet städades av M medan jag röjde under diskbänken och bytte gardiner i köket. Gästrummet är nästan helt i ordning, bara lite kvar. Skönt att det känns som om det hänt NÅT iaf. Men jag är fortfarande inte nöjd, känns stökigt och skitigt. Tror att det faktum att jag inte trivs i lägenheten spelar en viss roll, det gör nog att man känner sig less och hittar fel överallt.




Åh, vad jag önskar att vi hittar vårt hus nån gång under detta år.

Det skulle göra mig så glad !



Nu ska jag göra ett försök att sova lite innan det är dags att vakna och agera matmaskin.


Ha det så himla bra  !  //H

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards