Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Hanna - 1 februari 2010 20:09


Har köpt ett par vinterskor till lilleman idag. Ett par Kuoma för 100 pix av en jobbarkompis. Suveränt !!! Strl 24, så lite stora men då får han ju ner en extra strumpa vilket han inte får i sina Rådis i strl 21. Sweet. Mkt nöjd med den dealen. De är så fina och i absolut nyskick ! Köpte även ett Gneis fleeceunderställ, som bara blivit använt ett par gånger.  Ska låna med mig hem ett PoP-set med täckjacka & byxa i strl 98 oxå, hoppas ingen annan har hunnit lägga beslag på det under dagen. Kom ut på intranätet på jobbet i morse, (vi har internloppis där) och han hade jättemkt bra kläder till salu efter sina döttrar. Allt såg nytt ut ! Oavsett om jag köper nåt mer av honom kommer det inte slå skorna ! De kom som en skänk från ovan till vår kille med snabbt växande fötter och en mamma som inte hinner ut på stan för att leta nya.  



Trevlig kväll ! // H

Av Hanna - 1 februari 2010 08:44


....eller svinkallt !? -31 i morse när vi styrde vagnen mot fsk. Brr.....var aningen avundsjuk på Lilla E som satt nedbäddad i vagnen och hade det bra. Såna här dagar känns det helt ok att vi fortfarande har honom vänd mot den som kör vagnen. Inget kalldrag. Skönt.


Helgen blev inte alls som vi tänkt oss. Körde ju skoter upp till Åkersjön på lördag morgon, det var kallt ! Gick ändå bra. Men när vi väl kom fram och in i värmen insåg vi att "nä fy för att köra 15 mil hem igen"... Det tar på kroppen att vara ute i sån kyla och när man åker skoter så blir det ju dessutom minst dubbel kyleffekt. Så vi hade tur och fick sova hos M:s faster Karin. Körde hem på söndag morgon och åkte direkt till Kusin Stora E:s 2-årskalas. Efter det drog vi hem och gjorde kväll. Jag tog en lååång varm dusch och försökte knåda ur lite träningsvärk ur kroppen. (Påminn mig om att inte låta nästa års premiärtur på skoter bli så lång som 30 mil !! Men åh så kul ! )Sov som stockar tills i morse, även Lilla E faktiskt. Ända till 06.00 sov han utan ett knyst i sitt rum. Duktig kille ! Bra tajmat oxå när vi var så trötta och verkligen behövde sova ostört. Han fick ju vara med faster, farmor och farfar mest hela helgen och det hade gått bra, tack snälla ni för barnvakten !


Nu blir det mera jobb. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards