Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Hanna - 19 februari 2010 20:50


...som en plätt ! Igen... Köpte ju med oss god thaimat från Lilla Siam och åt tillsammans med J & G som varit barnvakt medan vi var på Sjödins. Tack snälla ni för hjälpen och trevligt middagssällskap !

 

Det gick bra på Sjödins och vi har nu gjort en del av valen till köket. Det blir vita luckor/lådfronter och bänkskivan blir i ek, som golvet. Jag gjorde flera val som jag på förhand hade tänkt nästan tvärtom...inget grått till exempel och inte en stenliknande skiva....men grundtanken om ett ljust fräscht kök höll vi fast vid men nu blir det ett som känns lite varmare tack vare träinslagen. Kaklet har vi inte valt ännu, det ska vi på Nyströms och göra sedan. Men det blir nog ett ljust alternativ där med. Vi går på den klassiska linjen, kanske inte hypermodernt och helt inne just nu men heller aldrig omodernt. Känns bra ! Vi kommer få en fil med de nya ritningarna så fort de är gjorda efter de önskemålen vi hade, kanske kan jag lägga ut bilder från den sedan. Datorn på Sjödins hade lagt av lagom tills vi kom dit, men hon som hjälpte oss skulle göra det i morgon om det funkar då och sedan maila det till oss. Väntar och längtar....såklart !   


Vi har även bestämt vad vi ska göra med den övre hallen där vi bor nu, den behöver ju fixas till så den blir lika fräsch som nedre hallen och trappan. (måste komma i håg att lägga in bilder på trapprenoveringen, den blev ju så bra) Vi ska sätta sån renoveringstapet och sedan måla i nån ljus färg. Lister och dörrfoder ska målas vita.  Vi ska även måla en dörr på nedervåningen vit. (alla andra dörrar är vita så vi kan inte fatta att de förra ägarna inte målat den sista oxå ?) Det jobb vi lagt ner här var bra investeringar sa mäklaren och hon sa även att vi inte behövde göra nåt mer efter att vi fixat dessa grejor. Skönt.


Nu ska jag kolla lite OS och lite annat. Mysa med mannen och bara ha det bra. Nighty night vänner ! // H

Av Hanna - 19 februari 2010 09:09

 

...samma känsla att ha ledig fredag denna veckan. Efter två dagars VAB:ande känns man helt dagvill....men fredag är det iaf och det är ju skönt. Två dagars familjemys framför sig. Vi gillar !


Natten har varit väldigt lugn. Lilla E har knappt hostat nåt, höjde huvudändan på hans säng ännu lite mer och det verkade göra susen. Var lite orolig för natten eftersom han två gånger under eftermiddan/kvällen hostade tills han kräktes slem. Men som sagt så gick det bra, och vi fick sova ända till klockan var nästan 08.00 i morse. Skönt ! Vaknade och gick på toaletten, lilleman kissade pottan full ! Inte konstigt när blöjan var torr.....fattar inte hur han kan hålla sig hela natten när han uppenbarligen har FULL blåsa...men men...duktig är han iaf. Sen kollade vi på Rorri Racerbil innan vi gick ner och käkade frukost. Mysmorgon !



Nu sitter jag med datorn och den obligatoriska kaffekoppen, medan den lille leker med traktorn på golvet. Lastar i och ur vagnen och kör runt, runt, runt...."brum brum" Tänk att traktorer verkar vara det bästa som finns för många småkillar !?


En röd plasto-traktor, världen bästa leksak ?

 

Jag har drömt om kök, kakel och framförallt bänkskivor i natt. Det märks att det just nu bara är en enda sak som snurrar i huvet ! Tror jag ska surfa runt lite och samla inspiration.....Vi hörs ! Trevlig helg på er ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards