Alla inlägg under mars 2010

Av Hanna - 15 mars 2010 08:18


....lång och bra helg ! Vi har....


  • gått på stan och Gregoriemarknaden tillsammans alla 3
  • kollat på ljusshowen på rådhuset
  • tagit en kvällspromenad
  • sålt motorcykeln
  • hälsat på mamma & co
  • kollat hela melodifestivalen
  • åkt skoter & grillat
  • fått hem en massa Duplo, Bamsetidningar & små-lego
  • ärvt en gammal byrå

Sen har vi gjort lite annat oxå, men det var iaf en kort sammanfattning....


Hoppas att ni alla haft det lika bra som vi ! Hej ! // H

 

Av Hanna - 12 mars 2010 06:49


....kanske blir det sista jag gör.... Ha ha....så trött som jag känner att jag kommer vara i kväll, så trött är det inte kul att vara. Inte på en fredag kväll !


Längtar hem till god middag, mjukisbyxor och mys i soffan !

 

Det bästa med idag är nog att jag började jobba tidigt och att jag dessutom jobbade över häromdagen så att sluta lite tidigare är inget problem. Ska på banken oxå kl 11.00 och ordna lite så byggkrediten är klar tills vi behöver den bland annat, sen blir det nog lunch på stan med grabbarna som är lediga idag (fusk). Med andra ord kommer det inte bli en så långradig arbetsdag. Skönt,och härligt att det blir så just idag !

 

Nu ska jag dock jobba lite till. Hej och ha en finfin fredag ! // H

 

Av Hanna - 11 mars 2010 15:51


Jag tog ingen rast idag, och minikort lunch.Trött nu, ska snart åka hem.


Har kommit på att jag vill ha 2 nya böcker, väntar på att de ska komma i pocketformat. Gillar inte inbundna böcker, de är så otympliga....iaf när man som jag har med sig sin bok överallt ! Ligger alltid i väskan, läser så fort jag får en chans. Världens bästa underhållning & tidsfördriv !  


  

Snälla pocketupplaga, kom nu !

Av Hanna - 11 mars 2010 12:21


Idag gjorde han det ! SA till när han behövde gå på pottan. Han har tidigare visat det genom att stå och trampa på stället, grimasera och klappa sig i rumpan. Men i morse sa han det. Baja ! Min duktiga kille ! Så vi gick på pottan och mycket riktigt så var han nödig. Fortsätter han så här kommer vi inte behöva pottträna honom, då kommer han bara göra det ! Sen är det ju en lång väg kvar innan han håller sig helt torr, men med tanke på att han vid inte ens 18 månaders ålder redan håller sig torr långa perioder och säger till när han behöver gå så har han nog bra förutsättningar. Tänk va bra att vi började sitta på pottan när vi gjorde. Ibland har man tur !


Nu ska jag luncha. Ha en bra dag ! // H

Av Hanna - 10 mars 2010 08:21


Det var halt i morse. 0-gradigt och blåsigt. Det börjar dessutom lukta så fort det blir varmare ute, har ni tänkt på det ? Idag kände jag en massa dofter/odörer när vi gick till fsk. Allt det vita i träden är borta och snön börjar se skitig och tråkig ut. Inte börja töa än !!! Måste ha påsk först. SEN kan det få försvinna ! Vi vet visserligen inte vad vi ska göra i påsk ännu, men nåt blir det väl och snö vill vi ha i vilket fall !


Jag ska kanske följa med på jobbets skotertur nästa helg. Anmälde mig idag, sista dag för anmälan var egentligen igår, men jag är såklart ute i sista sekunden.  Hade ju tänkt följa med först, men då sålde ju M skotern och jag avanmälde mig. Men igår kom jag på att jag kanske kunde få låna en maskin och på så vis komma iväg iaf. Frågade Velourpappan & co som var snälla och sa ja. Tjoho ! Så nu blir det kanske Renegade-race för mig till Storsjö. Känns kul att kunna hänga med.


Nu ska jag registrera en massa ansökningar. Ha en bra dag !

Av Hanna - 9 mars 2010 08:02


Jag har ont i magen. På vänster sida. Känns nästan som blindtarmen gjorde när den ballade ur för några år sen. Ont bak mot ryggen och ner i ljumsken. Var hemma i går och vilade, och det är mkt bättre idag. Började redan i söndags kväll, men jag trodde inte att det skulle bli så farligt så jag gick och la mig bara, i hopp om att en natts sömn skulle få ordning på det hela. Men jag mådde illa under  natten så jag stannade hemma för säkerhets skull. Men inget händer, inga sjukdomssymptom i övrigt. Bara ont och lite yrslig. Märkligt. Eftersom det känns bättre idag provar jag att jobba, men kanske inte hela dagen. Får se vad orken räcker till. Men blir det inte bättre måste jag nog kolla upp det. Huvudvärken håller sig i schack med lite alvedon. Tur det iaf !



Har en lunchdate inbokad med J idag. Det ser jag fram emot ! Fram till dess, jobb ! // H

Av Hanna - 7 mars 2010 21:10


...så säger mitt Måndagsmonster som lurar under soffan. Det morrar åt mig och påminner om att helgen är slut. *suck* Men men....snart är det helg igen !


Denna helg har varit bra, middagen i går hos T & M var kanon, jättegod mat och dricka, en massa surr och sedan barnfri morgon (Lilla E sov hos farmor och farfar). Vi kom hem vid 02.00 i natt och sov ända till kl 09.45 Så jäkla skönt ! Har haft lite ont i huvudet idag, ingen riktig hang-over men visst kändes det att man både druckit vin och likör till maten samt rom & cola  på det. Det händer inte ofta...och tur är väl det.   Man blir ju tröttare än allt ! Men det var det värt. Vi hade jättetrevligt ! Tack snälla ni för mat, dricka och taxi hem ! (ja de bjöd på ALLT !)


Nu kikar vi på film och slappar. I morgon väntar vanlig måndag. Tjohej !


Godnatt //H

Av Hanna - 5 mars 2010 15:11


Trevlig helg på er vänner !

  

Nu drar jag hem för att packa lite grejor. Ska spendera kvällen och natten hos svärisarna, käraste M ska låna svetsen och greja lite på förmiddan i morrn så då är det bra att åka ut redan i kväll. Vi är nämligen bortbjudna i morgon kväll på middag hos T & M, så det vill till att han hinner mecka lite innan vi ska göra oss i ordning för det.

 

Hoppas att ni alla har det så bra som ni bara kan! Kram ! // H

 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards