Alla inlägg den 21 september 2011

Av Hanna - 21 september 2011 12:05


Mitt i veckan och det som var en planerad sovmorgon blev inte så. Givetvis vaknade sonen tidigt och jag likaså, men vi kunde iaf mysa på hemma en stund extra och sen promenera i lugn och ro mot förskolan. Lämnade 7,45 idag eftersom det blir sen hämtning. Jag ska på Friskvårdsseminarium på eftermiddagen och slutar inte förrän kl 17, så mannen får hämta den lille. Vet inte säkert vad eftermiddagen/kvällen kommer innebära, men förhoppningsvis en bra kombo av nytta och nöje.


Det är kanonväder idag, solen skiner och luften är underbar. Himlen klarblå ! Passade ju alldeles ypperligt när de har fotografering på förskolan och dessutom utomhus ! Hoppas att lillhjärtat är medgörligt och sitter stilla så han fastnar på bild.    Han får ju gärna se lite glad ut oxå....


Idag går vi även in i v24 i väntan på Spöket. Halsbrännan börjar bli påtaglig och är ett dagligt inslag sen en liten tid tillbaka. Annars inga större bekymmer, det rullar på och jag är glad för varje dag som passerar utan problem. Rygg och höfter säger ifrån om jag sitter ner för länge, men går jag bara upp en stund och rör mig lite så känns det bättre på en gång. Att vara med på garagebygget och bära panel osv går bra och jag känner mig fortfarande stark och pigg i kroppen. Skönt ! När jag väntade Lilla E så minns jag tiden från v22-23 nånstans som mkt tyngre och jobbigare, så jag är mkt tacksam för att graviditeterna är så olika på det planet. Inte så mkt svullnad än heller, lite strumpränder på kvällen och så har jag fått byta till större ringar på fingrarna.....även det MKT MKT bättre än förra gången. Vid passerad halvtid då, grät jag nästan varje dag över mina onda svullna fötter och händer. Nu märker jag det knappt ! Håller mina tummar att det fortsätter så !


På fredag har vi ledigt hela familjen, då ska det snickras och målas om vädret tillåter ! Helgen går väl i jaktens tecken för gubben, men vad jag och lilleman hittar på är ännu oklart. Vi får se !


Hoppas att ni alla har en lika fin dag som vi har här i vår lilla stad ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards