Alla inlägg den 23 september 2011

Av Hanna - 23 september 2011 17:52


Jaha, nu har man gjort det igen. Bakat alltså. På senare tid har mitt bak-intresse skjutit i höjden och jag svänger ihop den ena kladdiga kakan efter den andra. Ikväll blir det en Nougatkladdkaka, som jag tror kommer bli hur god som helst. Den står i ugnen nu....


Tänkte ge mig på Kanelkakan senare ikväll, eller i morgon kanske beroende på orken. Bra med kakor som man skär i bitar, lätt att frysa in och ta fram vid behov....till exempel om en vecka då sonen fyller år.   Har ännu inte tagit nåt beslut på om det kommer bli nåt riktigt barnkalas eller om vi kör som vi brukar - de som vill är välkomna på fika helt enkelt. Tänkte kanske bjuda barnen på gatan eftersom de leker rätt mkt med varann.....men vi får se. Det brukar ju bli en del ståhej iaf....familjerna och en del vänner brukar ju dyka in.... Kul !! Har fixat lite Rorri-grejor som vi ska pynta med och så kommer ju tårtan ha det motivet oxå. Hoppas han kommer gilla det ! Ser iaf fram emot att få fira vårt (snart) 3-åriga hjärtegull !


Nähä, om man skulle ta och diska undan och hacka lite nougat till dekoration oxå. Smask..... // H

Av Hanna - 23 september 2011 10:15


Ja, barn säger ju en hel del roliga saker.....dagens hittills bästa är ändå...


Mamma, du är min bästa gris

sagt med riktigt mild och gosig stämma


Och klockan är inte halv elva på förmiddan än heller. Så det lär ju kunna komma mer under dagen....he he..


Vi har ju ledig fredag, men tyvärr kunde inte mannen vara hemma med oss eftersom guldsmältorna på jobbet har strulat i veckan så han halkat efter. Han hoppas dock kunna jobba halvdag, och om han lyckas med det så är han ju hemma snart ! Håller våra tummar då detta var tänkt som en dag då vi skulle få en del gjort på garaget.


Skulle vilja baka nåt i dag. Läste nyss (på en av bloggarna jag följer) ett recept på Kanelkaka som verkade gott och rätt lättbakat, men jag har inte nog mkt mjölk hemma.....men ska nog prova den så fort jag har möjlighet. Tack för tipset M !   


Ska ta mig en kopp kaffe och bläddra lite i en tidning nu. Slappa några minuter och sen ta tag i lite tvättfix. Undrar vad man ska hitta på för fredagsmys idag ? Tacos till middag kanske......


Ha en bra fredag så länge ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards