Alla inlägg under november 2009

Av Hanna - 10 november 2009 11:44


Nu är det lunch, jag åt på en kvart så jag har lite tid över. Firar det med ett inlägg och en kopp kaffe. Glad


Min jobbtelefon har haft ett frispel på förmiddan, så det har inte gått att ringa till mig alls. Jag har såklart inte märkt nåt eftersom den sett ut som vanligt. Den har stått som spärrad i växeln när man ringer på 063-numret och när man ringer den på 073-numret så säger nån liten röst att den är utanför täckningsområdet....Mycket märkligt ! Efter en hel de stök och meck så funkar den igen. Bra det ! Vi har ju fått nya telefoner för ett tag sen och det har varit lite si och så med funktionaliteten på vissa av dem....idag var det min tur att få j***las lite.


Sähår ser den ut...den lille rackaren...

 

Jag har en liten fråga till er som läser min blogg, om presenter till sambon. Käraste M fyller ju 30 i år och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till honom. Jag vet att flera av er inte känner honom, men kom gärna med tips iaf. Funderar på nån form av upplevelse, en kortare resa eller liknande. Dock inget som kostar skjortan, men gärna nåt som känns lyxigt.... Bomba mig med tips tack !! Skrattande


NU är det dags att jobba vidare. För- & färdiganmälningarna scannar inte sig själva. Tyvärr. Hej ! // H

 

 

Av Hanna - 10 november 2009 09:01

 

Igår jobbade jag 10½ timme. Satt med utskick till styrelsen som var ABSOLUT TVUNGET att gå med posten samma dag....jag hade min del klar men väntade på ett missiv som VD skulle skriva i hop lite snabbt. Det drog ut på tiden eftersom han satt i möte till kl 16.00. Men till slut hade jag alla handlingar jag behövde och kunde sammanställa utskicket. Drog iväg till brevlådan vid järnvägsstationen och lyckades lägga på breven 20 minuter innan lådan skulle tömmas. *puh*  Var ganska så trött när jag kom hem. Åt middag och gosade med den lille mannen medan han åt sin välling. När han lagt sig blev det lite tid i soffan och mys med den större mannen. Sen sova. Tog dessutom en sovmorgon idag, så jag var inte på jobbet förrän kl 08.00 Det var skönt att få ta det lite lugnt på morgonen. Känner mig lite piggare idag faktiskt.


Idag blir det möten hela eftermiddagen. Har inte så våldsamt mkt att göra fram tills dess. Kundteknikerna behöver alltid lite hjälp, så till dem kan man alltid gå och få med sig jobb tillbaka. Ska nog göra det. Bara kolla posten först.


Ha en bra dag kära vänner. Tjohej !! // H

Av Hanna - 9 november 2009 07:28


...men detta inlägg kommer nog inte bli så mkt mer intressant än det förra....där jag skrev att jag skulle återkomma med nåt mer intressant att läsa....så sorry.... Skäms Men jag ville bara skriva några snabba rader för att liksom kicka igång veckan även här. Har jobbat sedan 06.25, nytt rekord !! Var så tidig i morse att jag hann med 06.05-bussen Så om jag inte tar långlunch kan jag gå hem redan kl 15.00 Det vore inte så dumt.


Jag måste börja träna. Är konstant trött fast jag sover rätt ok. Energinivåerna är låga och humöret hänger tyvärr med neråt då. Jag som alltid har tränat mkt har på senare år kommit av mig ordentligt och numera gör jag inte så mkt mer än promenerar. Vet bara inte vad jag ska hitta på, pendlar mellan att vilja börja simma och att gå på pass. Borde kanske göra både och, men tiden ska ju räcka till oxå....  Tål att tänkas på, måste komma till skott snart. Är less på att vara trött jämt !!


Nu ska jag göra ett ryck. Veckan kommer kapas i 2 pga möten och middag med jobbet ons & tors. Kommer gå bort en hel del "vanlig" arbetstid så.....jobba !!! Skrattande


Ha en bra vecka vänner. // H

Av Hanna - 8 november 2009 21:24


...men hemma bäst. Faktiskt. Kom hem för ett par timmar sedan efter en helg på vift. Det har varit en bra helg, ledighetsfaktorn har varit hög. Men oavsett så är det ju skönt att komma hem till sitt eget.


Ska göra kväll alldeles strax. Klockan ringer ju obarmhärtigt nog redan 05.20....så....jag hoppas kunna återkomma i morgon med lite mer intressant att skriva om.


Hoppas ni haft en bra helg. Hej Hej !! // H


Av Hanna - 6 november 2009 10:31


Nu är det fredag. Jag ska strax gå på stan och träffa J för en snackislunch. Really looking forward to it ! Efter lunchen ska jag jobba bara liiite till och sen drar vi till min pappa över helgen. Yiiiihoo !!


Hoppas att ni alla mår bra och att ni får toppenhelger med de ni tycker mest om !! // H

Av Hanna - 5 november 2009 07:07


Det snöar idag och har gjort under natten. Vitt och fint, ljust när man gick till bussen. Återstår att se om den ligger kvar, tror nog inte det eftersom vi inte haft nån kyla att tala om egentligen. Blir ju bättre om det tjälat lite först. Vi får se.


Vi har bestämt oss för att åka till min pappa över helgen. Vi har inte varit där sedan han fyllde år i början av aug så det börjar bli dags. Blir väl till att baka morfar/svärfars/farsdagstårta och greja då....Ska försöka fixa nåt till Lilla E's pappa under dagen. Vet inte vad vi ska hitta på i år....en slips kanske... Glad 


Natten har varit lite bättre och det tackar vi för. När jag steg upp vid 5 så var det bara jag och käraste M i vårt sovrum, lilleman låg kvar i sin säng i sitt rum. Bra där ! Han har vaknat några gånger under natten men med lite hjälp har han lyckats somna om. Nu är framtänderna uppe synliga genom tandköttet, ett par dagar till så har de nog spruckit igenom. Ska bli så kul att se hur han kommer se ut då. Som ett tandtroll....hi hi.... Med tänderna kommer kanske ännu bättre nattsömn....det vore sweet...


Nu ska jag jobba lite mera. Kaffet är urdrucket och så schemat för dagen spikat. Börjar alltid dagen med att lägga upp en plan för dagen. Sen är det bara att köra ! Ha en bra dag vänner. Hej ! // H

Av Hanna - 4 november 2009 14:07


Jag har beställt en Rallymössa idag. Randig i turkosa nyanser. Längtar tills den är uppsydd och klar. Häpp ! // H

Av Hanna - 3 november 2009 20:32


Sitter och kollar på Äntligen Hemma, pratar med mamma på MSN samtidigt. Dagen känns ha varit lång, har hunnit med en massa på jobbet och även en del sen jag kom hem. Har fortfarande en del tvätt att vika in, men nu har luften gått ur så det får bli i morgon.


Hoppas att kommande natt blir bättre än den föregående. Stackars lilleman som inte kan sova, nåt är det som stör honom.... För övrigt så sa han nalle idag oxå. Håller på att bli en liten pratkvarn det här...


Nu ska jag plocka fram kläder tills i morgon och sen kika på Hemmafruarna kl 21.


Godnatt & Sov gott vänner. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards