Alla inlägg under februari 2010

Av Hanna - 11 februari 2010 08:22


Äntligen fick jag mig ut på stan igår ! Gick på Kappahl eftersom jag hade rabattkuponger där och så brukar de ha bra med 3 för 2-erbjudanden. Fick med mig 2 långärmade bodys, 1 ärmlös body, 1 tröja, 4-pack kortkallingar, och ett par brallor till Lilla E samt en liten "alla hjärtans"-present till mannen. Sedan blev det en snabb sväng på Åhléns där ännu en liten grej till hjärtat fick följa med hem. Bara små grejor, men kul att uppvakta varann lite....   


Dagen innehåller pelletsfakturering och registrering till diariet. Vår registrator är sjukskriven så vi hjälps åt med hennes uppgifter. Kul att göra nåt annat, men svårt ! Kan för lite om Offentlighetsprincipen, allmänna handlingar osv....men det mesta kan man diskutera eller läsa sig fram till. Än så länge har inga jättekrångliga ärenden hamnat på mitt bord, så det har gått bra. Men det vore kul att kunna mer om det !


Nu ska vi fika ! Ha en bra torsdag ! // H

Av Hanna - 10 februari 2010 16:09


Äntligen har vi fått vår nybyggnadskarta ! Fick den på mailen idag och så kommer den även på posten i morgon. Hoppas bara att alla papper från Eksjöhus kommer snart också så vi kan börja gå igenom vilka val vi ska göra och söka bygglov osv..... Vill ju komma igång ! Dessutom var den nästan 2000 kr billigare än de sa när vi beställde den....härligt när priser ändras åt rätt håll !


Bild: Exempel på nybyggnadskarta.

Typ en sån här.....

 

Idag ska vi äta fiskbullar och potatis till middag. Jag tycker faktiskt att det är gott.....snabbt att laga oxå. Fantasin är som vanligt nere på noll så då är det ju en hyfsad nödlösning....Jag gillar dem bäst i hummersås medan grabbarna käkar dem i dillsås. Hoppas att vi har några fräscha grönsaker hemma så det blir lite roligare & nyttigare att äta.


Hoppas ni haft en bra dag. Hej ! // H

Av Hanna - 10 februari 2010 09:22


....mmm...i morse var det hips vips -20 grader igen. Har ju varit milda dagar ett litet tag nu.... "allt" sa Lilla E och rynkade på näsan när vi kom ut i morse. Idag får han nog sova inne på fsk tror jag....


Han har utvecklat ordförrådet till att även innefatta "allt" och "amla"  (kallt och ramla). Det låter bara så himla kul när han druttat omkull och ropar "amla".....har han ramlat ordentligt är det såklart inte kul, men då ropar han mest "mamma" så man hör skillnad på druttningarna ganska direkt.....   


Typiskt att det är kallt när jag hade behövt gå på stan. Vill liksom inte kila ut nåt nu.....



Ha en bra dag vänner ! Halva veckan gjord snart ! // H

Av Hanna - 9 februari 2010 12:23


Har ju glömt att berätta att vi ska få jämställdhetsbonus ! Blir inte så mkt, men ändå en liten slant in på skattekontot som kan göra nytta vid deklarationen. Brukar ju lätt bli restskatt när man får ut FP & likn. Äntligen ett brev från FK av typen "glad överraskning" !   


LUNCH !! // H

Av Hanna - 9 februari 2010 08:31


....och det hade snöat i natt igen. Skottade lite imorse, det var lätt och fin snö så det gick som en dans. Tog inte hela plätten men det värsta iaf. Resten kanske M tar när han kommer hem......Eller jag, som inte ska laga middag.   Det är lyxigare än allt att en av oss slutar kl 15.00 fyra dagar i veckan ! Lilla E går till 16.15 på måndagar och till 15.15 tis-tors. Sen på fredan är han ju än så länge helledig, men då har vi dessutom fördelen att få hem pappan redan kl 15.15 då med....Vi får mkt tid tillsammans och det behövs ! Det kommer nog ändras framöver, men vi njuter så länge det varar....



Ha en bra dag ! // H

Av Hanna - 8 februari 2010 18:53


Nu tar jag ett mikro-break från vikande av tvätt, funderande på mat o liknande måndagsaktiviteter. Blir några rader här med kaffekoppen i högsta hugg medan grabbarna duschar och gör sig klara för kvällen.


I morse var jag grisigt trött och höll nästan på att försova mig. *skit* Men jag vaknade i hyfsad tid och tack vare att lilleman sov lite längre än vanligt hann jag med det jag skulle iaf. Dagen har varit kompakt och jobbig liksom, det har gått i ett. Men nu är måndagen gjord och resten av veckan brukar ju gå av bara farten....


Helgen var härlig. Var ute med pulkan och strosade på lördagen, kollade på hus och funderade på vilken färg vi vill ha på vårt. Njöt av vädret, skottade vår lilla infart mkt noga bara för att få vara ute en stund till.... Hade middagsgäster på kvällen.... P, P, A & E kom och käkade tacos med oss. Mkt trevligt ! E växer så det knakar och har nu hunnit bli 2 månader....stor och vaken kille ! Kikade lite slött på melodifestivalen, men har ingen uppfattning om låtarna..... På söndan gjorde vi första familjeturen för säsongen med skotern. Grillade och hade det bra. Ville inte att helgen skulle ta slut....men det gjorde den ju...


Nu måste jag göra lite nytta. Hej !! // H

Av Hanna - 5 februari 2010 09:03


....och jag myser med morgonkaffet iförd mjukiskläder och morgonrock. Lilla E leker med lastbilen och lastar flaket fullt med grodor (de hör till ett spel) som han sedan tippar av och lastar på igen. Det är verkligen härligt när han har ro att leka själv. Hör hur han pratar och brummar....det låter roligt !   


Igår kväll åkte vi och hälsade på M, D och Kusin Stora E. Vi fikade och surrade en del husbygge.....Pojkarna somnade och sov gott så vi blev kvar ett bra tag. Lilla E sov som en stock, vaknade inte ens när jag drog på honom overallen ! Vi åkte hem och sov gott i vetskapen om att ingen väckarklocka skulle ringa idag....inte för mig och lillhjärtat iaf. Käraste M fick vackert kliva upp som vanligt, men han jobbar bara till kl 15.00 så det lät som om det var ok iaf.


Det är bara -5 grader ute, men det är snöyra och inget kul väder iaf. Efter lunch kommer den lille att få sova inomhus, vagnen skulle bli precis full av snö om man ställde ut den så det hoppar vi över idag. Under tiden han sover tänker jag inte göra en massa nytta, utan jag tänker lyxa och lägga mig på soffan med min tredje Jo Nesbö-deckare och bara läsa. Annars när jag läser på kvällstid är jag så trött, så nu ska jag passa på att läsa medan jag är pigg. LYX !!


Rödhake

Mammalyx mitt på blanka fredan !!

 

Helgen vet jag inte vad den kommer innehålla. Lugn och ro hoppas jag framför allt och tid tillsammans. Lite nytta ska vi göra, men jag har nog tänkt mig en del mys oxå.

 

Trevlig helg allesammans !! // H


Av Hanna - 4 februari 2010 16:45


...gör jag helg ! Härligt härligt. Vet inte vad kvällen erbjuder, det får tiden utvisa. Kanske ett besök hos någon, vara lite sociala och trevliga.   


 

Nu blir det till att städa av skrivbordet och packa i hop. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards