Alla inlägg under januari 2009

Av Hanna - 27 januari 2009 22:38


....att vara täppt, snorig och trött. Tråkigt !


I kväll åkte vi till Lötbacken och hälsade på Lilla E´s faster med familj, även kända som M , D och kusin Stora E. De bjöd på kaffe och glass. Gott och trevligt. Kollade på Madagaskar, det är ju en riktigt rolig film. Hade inte sett den förut, kollar inte på film alldeles för ofta om man säger så.


I morgon är det babymassage igen. Efter det blir det nog en sväng på stan, för att inhandla present till kusinen Stora E som fyller 1 år på lördag. Med lite tur kan M ta ut lite komp och följa med på shoppingrundan. *håller tummarna*


Dags att mata Lilla E inför natten och sen krypa till kojs med nya boken som påbörjades i går.


Godnatt ! // H

Av Hanna - 27 januari 2009 12:55


Ja det kan man säga att vi haft, ett break från allt vad dator och bloggande heter. Sist jag skrev nåt var i torsdags, då var det inte så muntra tongångar. Sedan dess har vi haft lite besök och även varit hemifrån ett par dagar så nu är batterierna laddade igen. Jag behövde bryta vardagslunken helt enkelt.


För er som orkar läsa vad den rafflande helgen erbjöd kommer här ett sammandrag, väldigt kort och kapat.


I fredags kom min mamma på besök och stannade till lördag eftermiddag. Vi hann laga god fredagsmiddag, ta en skön promenad, äta efterrätt, kolla på Let´s Dance och surra innan vi gjorde kväll. På lördan var vi i väg och kollade lite i affärer, shoppade några smågrejor och åt god lunch på Eastern Palace. Hem och drack lite kaffe i väntan på hennes skjuts. Mycket trevligt med ett mamma/mormorsbesök !


Lilla E (1 ½ månad gammal) i mormors famn


Lördag kväll åkte vi ut till M:s föräldrar, umgicks och hade det lugnt och skönt. På söndagen fick jag en efterlängtad sovmorgon ( tack käraste M ) och resten av dagen spenderades i godan ro. Vi lämnade Lilla E med farmor och farfar en stund och åkte ut med skotern, det var skönt och roligt ! Hade snöat en hel del så det var mjukt och gott före. Stannade kvar hos dem till måndagen så M åkte därifrån direkt på jobbet. Han kom tillbaka på eftermiddagen, vi åt middag, drack kaffe och kollade på SVTs Stormen. Sen åkte vi hem. Väl hemma var det dags att göra kväll. Sova.


Jag har varit förkyld i några dagar så det är kanske det som gjort att hela helgen har förflutit i väldigt makligt tempo. Är fortfarande täppt men hoppas att det släpper snart.


Lilla E har iaf börjat vända på sig mer och mer nu. Mest vänder han åt vänster, men han försöker även sig på att rulla åt höger fast det går inte lika bra. Men det kommer nog snart som han stretar på. Man tittar bara bort en liten stund så ligger han där på mage och spattlar med benen. Så himla roligt !


Idag har vi haft besök av J. Det var länge sen !! Jättekul !! Hoppas att vi hittar fler luckor framöver ! Skönt att få snacka och skratta lite.


 Lilla E & J


Nu ska jag gå och hämta posten medan min lilla prins sover.


Ha det gott // H

Av Hanna - 22 januari 2009 18:36


Vilken jäkla skitdag. Inte ett vettigt dyft har man fått gjort. Var ju vaken halva natten pga illamående och ont i magen så jag va trött och slö redan från början. Sen va Lilla E lite gnissig och ville gosa. Så då blev det så, gos och vila med min lilla älskling i stort sett hela dagen. Nu har jag skickat i väg grabbarna på affären. Tänkte skynda mig att dammsuga i sovrummet under tiden. Har även satt i gång ett par maskiner tvätt....VEM är det som skitar ner så mkt kläder hela tiden !? Jisses....


Blir inte så roliga inlägg när man är på sånt här tråkhumör. Så jag ger mig nu för allas skull. Ha det gott. // H



Lilla E i sin fina dress från PoP som han fått av sin snälla moster.



Av Hanna - 21 januari 2009 13:28


Nu är vi hemma efter babymassagen. Det gick jättebra och Lilla E verkade gilla det. Han blev sömnig och somnade nästan direkt när det var klart. I dag gick vi igenom benen. Nästa gång blir det repetition av benen och genomgång av mage & bröst. Efteråt promenerade vi hem med J & J som bor åt samma håll. Trevligt med sällskap !


Pratade även med en tant som bor en bit nedanför oss ( i ett jättefint hus ) som berättade att huset mittemot hennes troligtvis kommer bli till salu i sommar. De som bor där håller på att bygga nytt hus som blir klart till hösten. Mycket intressant ! Vi trivs ju så himla bra i området så det vore ju kanon om man kunde lägga vantarna på det. Om huset är nåt att ha dvs, det får man ju se då.  Men vi fortsättar väl leta så länge, man vill ju inte haka upp sig på nåt som är så pass osäkert. Men en sak är säker....Jag vill flytta nu !!



Det börjar bli dags för dagens svep. Dammsugaren ska fram till att börja med. Sen blir det nog lite allmänt plock. Finns alltid nåt att stöka med. Skönt att man har laddat med en rejäl promenad !


Ha en bra dag // H



Av Hanna - 21 januari 2009 00:12


Jaha, då är klockan mitt i natten och jag kan inte sova. Herrarna i huset sover, den ena sedan 3 ½ timme tillbaka och den andre har precis lagt sig men sover redan iaf. Jag skulle oxå vilja ha så lätt för att somna. Med min vanliga flax kommer jag ligga och vrida och vända mig så länge att när jag väl slår igen ögonen och börja slumra kommer Lilla E vakna och vilja ha nattamaten. Han åt nämligen kl 20.00 senast....så vid 02.00 ungefär går nog larmet. =) Detta innebär ju att han bytt sovtider igen. Som sagt.....* he he*


Vi ska iväg på babymassage i morrn förmiddag så jag kommer ju kliva upp ganska tidigt för att vara säker på att hinna göra mig själv i ordning innan lilleman vaknar. Upplagt för en del gäspande. Tur att vi har en bit att promenera för att komma dit, kanske vaknar till under tiden. Hinner nog ta en kaffekopp på Gläntan oxå innan vi börjar.....


Idag blev det lite gjort ändå. Badrummet städades av M medan jag röjde under diskbänken och bytte gardiner i köket. Gästrummet är nästan helt i ordning, bara lite kvar. Skönt att det känns som om det hänt NÅT iaf. Men jag är fortfarande inte nöjd, känns stökigt och skitigt. Tror att det faktum att jag inte trivs i lägenheten spelar en viss roll, det gör nog att man känner sig less och hittar fel överallt.




Åh, vad jag önskar att vi hittar vårt hus nån gång under detta år.

Det skulle göra mig så glad !



Nu ska jag göra ett försök att sova lite innan det är dags att vakna och agera matmaskin.


Ha det så himla bra  !  //H

Av Hanna - 20 januari 2009 19:29


Lilla E har idag vänt sig från rygg till mage 2 ggr !! Båda gångerna när jag vände ryggen till...helt plötsligt låg han bara där på mage...typiskt ! Så nu gäller det att hålla ögonen på honom, både så man inte missar det nästa gång han gör det och så han inte trillar ner från sängen eller skötbordet.


Nu ska jag fortsätta städning och stök. // H

Av Hanna - 20 januari 2009 11:21


 I  natt sov Lilla E som han har gjort ett tag, innan han bytte tider för någon natt sen. Som jag skrev i går så kommer väl hans sovtider att ändras flera gånger till, så det är nog bara att gilla läget.


Här är min lilla plutt alldeles ny, suck vad tiden går fort.


På något vis har jag blivit helt slö och får inte nåt gjort här hemma, det händer liksom inget runt mig. I går städade jag visserligen linneskåpet, bytte gardiner i sovrummet och lite annat fix. Men det som verkligen behövs göras, som att städa badrummet och ställa i ordning gästrummet, det blir bara inte gjort !! Så himla irriterande att vara så omotiverad och lat. Och när man sitter här blir det ju inte mkt gjort.....Kanske dags att kicka sig själv i rumpan !?!


Ha en bra dag gott folk. Nu ska jag göra nåt. // H

Av Hanna - 19 januari 2009 12:51


Lilla E har lagt sig till med nya sovtider. Sånt man får räkna med antagligen, det lär väl ändras igen....och igen... Synd bara att jag själv är tröttare än allt när klockan är 02.00 och han vaknar och vill ha käk. Men man ställer väl om själv också efter några nätter. *gäääsp*


Just nu ligger han i babygymet och sprattlar. Han har börjat sparka på de stackars figurerna som hänger där. Kanske effektivare än att boxa på dem med händerna ? Han har även börjat sparka på själva bågen som figurerna hänger i så den bångnar och ser helt skev ut. Tur att det går tillbaka när han slutar. Man ska vara försiktig med lånade grejor, hör du det Lilla E !?


I går var han SÅ himla nära att rulla från rygg till mage, saknades 2 cm så hade han varit där. Men det är lite kämpigt att komma över axeln han ligger på, men några träningspass till så.... Kul när det händer grejer !



Nu händer det lite andra grejor hör jag, så jag får väl ta honom till skötbordet innan jag ger honom lunch. *lovely*


Ha en bra dag, måndagen är snart förbi !  //H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards